Slicing & Packaging Days hos Nemco

Fagfolk fra fødevareindustrien med interesse for slicing af frisk kød, fjerkræ og fisk kan hente ny inspiration, når Nemco den 22.-24. marts holder Slicing & Packaging Days i firmaets showroom i Viby Jylland.

Nemco, der er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien, vil i løbet af de tre dage i Viby vise de besøgende eksempler på den nyeste teknologi fra en række internationalt anerkendte producenter.

– Udviklingen i den nordiske madkultur og måltidsvaner går meget hurtigt i disse år. Forbrugerne indtager kød og fisk i mindre portioner og lægger vægt på smag, lækkerhed og nem tilberedning. Samtidig medfører inflationen, at der også er behov for at tænke i prisbillige udskæringer. Alt i alt er fødevareindustrien nødt til at omstille sig. Med Slicing & Packaging Days vil vi gerne vise nogle af de muligheder, som vores producenter allerede nu kan tilbyde, siger CEO Lars Olsgaard fra Nemco.

Ny teknologi fra førende producenter

På Slicing & Packaging Days kan de besøgende bl.a. opleve løsninger fra følgende producenter:

  • Grasselli (bl.a. KSL og NSA) – ferskkødslicere til ultratynde skiver
  • Borncut (BC300-1) – præcisionskære- og portioneringsmaskine
  • Bettcher – trimmeudstyr
  • Vemag (HP30 – 982 – 813) – hakke- og portioneringsudstyr
  • PFM (Scirocco) – flowpackmaskiner til MAP
  • Sealpac (Amax A7) – bakkeforseglingsmaskiner til MAP
  • Singer & Sohn (automation) – fuldautomatisk robot til ilægning af pakkeudstyr.

De besøgende kan desuden tale med specialister fra Nemco om fremtidens fødevaretrends og muligheder, eksempelvis løsninger med mindre udskæringer i pakningerne. Også eksperter fra Grasselli, der er leverandør i international topklasse inden for slicing af fersk kød, Borncut og Singer & Sohn står klar til at tale om, hvordan fødevarevirksomheder kan udvikle produktionen og dermed imødekomme fremtidens forbrugerkrav.

Nemco har endvidere fået en af Danmarks bedste kokke til at sammensætte en menu, så man kan smage spændende eksempler på retter, der lever op til de nye forbrugerkrav.

Tilmelding foregår via dette link:

https://nemco.dk/nyheder/slicing-and-packaging-days-2023/