Sani Membranes ApS er en af de nominerede til årets FoodTech Award 2018

Foto: Sani Membranes ApS

På FoodTech kan du opleve en masse spændende produktnyheder. Oplev blandt andet de syv innovative produkter, som konkurrerer om den eftertragtede FoodTech Award.

Sani Membranes ApS er blevet nomineret med produktnyheden: Benchtop Membranefilter VIBRO-L

Nyt membranfilter med nyt filtreringsprincip
Det danske opstartsfirma Sani Membranes har udviklet et nyt membranfiltreringsprincip, hvor man ved at vibrere membranerne skaber turbulens nær membranoverfladerne og dermed en høj kapacitet på filtreringen. Produktet markedsføres under navnet Benchtop Membranfilter VIBRO-L og kan håndtere alle opgaver inden for ultra- og mikrofiltrering. Teknikken gør det muligt at koncentrere op til meget høje viskositeter. Benchtop filtersystemet er velegnet til produktudvikling, membranselektion og optimering af CIP-processer. Princippet er skalerbart lige fra store industrielle membrananlæg til laboratorie- og pilot plant-størrelse (0,35 m2 membranareal).

Læs mere om produktnyheden her  eller mød Sani Membranes ApS på stand M9674

Se alle produktnyhederne på FoodTech den 13.-15. november 2018 i MCH Messecenter Herning. Du kan hente din fribillet til FoodTech 2018 her

Om Produkt News & Award:
Forud for messen har alle udstillere haft mulighed for at indsende deres produktnyheder til en fagjury, som bedømmer produktet med én, to eller tre stjerner. I år er 59 produkter blevet godkendt – heraf er otte produkter blevet tildelt de famøse tre stjerner. Ud af disse er syv blevet nomineret til FoodTech Award – en award som gives til den mest innovative og perspektivrige nyhed.