Bureau Veritas Certification

Kickstart 2019 med Bureau Veritas Kick Off Seminar

Kom på forkant med de seneste nyheder inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed, når det nye år sparkes i gang til Bureau Veritas Kick Off Seminar 2019.

2019 er lige om hjørnet, og det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for det spændende program på vores årlige Kick Off Seminar. Kom på forkant med de seneste nyheder inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed, når det nye år sparkes i gang torsdag den 3. januar 2019 kl. 13:00-16.30.

Du kan blandt andet høre Falcks erfaringer med implementering af de nye ISO-standarder i 32 lande, eller få historien bag Ateas nye beredskab mod korruption og bestikkelse. Samtidig får vi besøg af Pieszak, der deler deres rejse med de første bæredygtige jeans i Danmark, og REKS, der fortæller om deres arbejde med kemisk arbejdsmiljø. Mød også Nel Hydrogen Fueling og hør deres syn på, hvorfor netop hydrogen er fremtidens energikilde.

Til sidst byder vi velkommen til Mogens Lykketoft og en fortælling om FN’s verdensmål i en verden, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er i fokus hos mange virksomheder.

Se hele programmet og tilmeld dig her