“Jeg er glad for det store udvalg af veganske råvarer”

”Jeg er glad for det store udvalg af veganske råvarer hos Dagrofa Foodservice!”

Sådan lyder det fra Anna Guy, der er kok og indehaver af cateringvirksomheden VegAnna, der leverer mad til alt fra bryllupper, store events og workshops samt frokostordninger.

Hvis du tænker, at Anna ser bekendt ud, så skyldes det måske, at du har set hende på tv-skærmen.

Bl.a. er hun i øjeblikket aktuel i et af de populære morgenprogrammer, hvor hun med sine kulinariske evner inspirerer seerne til at lave skønne veganske retter.

Anna Guy har løbende handlet i Dagrofa Foodservices Cash & Carry-butikker, og nu er samarbejdet blevet udvidet, så Dagrofa Foodservice også leverer råvarer direkte til VegAnna.

Hun sætter disse ord på relationen:

– Mit samarbejde med Dagrofa Foodservice har været fantastisk. Jeg er blevet hjulpet rigtig godt i gang ift. varelevering, og jeg får den bedste service og nogle fordelagtige priser. Dagrofa Foodservice har et godt udvalg af de veganske råvarer, som jeg bruger allermest. Samtidig betyder det meget for mig, at Dagrofa Foodservice også har en vision om at udvikle det grønne køkken. Så det giver rigtig god mening, at vi i VegAnna samarbejder med Dagrofa Foodservice, og det bliver vi ved med.

Inden Anna Guy startede VegAnna, har hun blandt andet været souschef i Meyers frokostkøkken og  køkkenleder i en daginstitution i Københavns Kommune.

Fakta om Dagrofa Foodservice:

– Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen.

– Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.

– Vi har lokale 30 Cash&Carry-butikker fordelt over hele landet, og vi står bag specialisterne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.

– Læs mere på http://www.dgfs.dk.

Vil du modtage inspiration til dit professionelle køkken? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails/SMS med inspiration, opskrifter, fagviden samt aktuelle tilbud, kampagner, invitationer til events og konkurrencer for madprofessionelle.