Den perfekte løsning til hotdogs

Ensartede længde- og vægtmål, ekstremt korte tarm-skiftetider og en enkel produktionsproces: Længdeportioneringsmaskinen LPG218 fra VEMAG Maschinenbau forener effektivitet og perfektion i pølseproduktion. Den opfylder de komplekse krav til industriel produktion af pølser, og med LPG218 opnår man den bedst mulige produktivitet. LPG218 er dermed verdens enkleste og hurtigste linker.

LPG218 er en all-round-løsning, der passer til kogte, rå eller ferske pølser i natur-, collagen-, polyamid- eller kunsttarm og garanterer perfekte resultater opnået ved høj hastighed.

LPG218 passer perfekt til hotdog-produktion, hvor der er krav om et stort output. Uanset om der er tale om pølser i kunsttarme, polyamid- eller collagen-tarme, kan VEMAG med LPG218 bryste sig af en løsning, som fuldautomatisk producerer pølser med de mest præcise og ensartede længde- og vægtmål. Dertil kommer, at produktionshastigheden er usædvanligt høj med op til 2.200 portioner pr. minut – uanset portionslængde. Desuden har LPG218 ekstraordinært gode egenskaber mht. hygiejne.

Perfekt løsning til industriel pølseproduktion

De to vigtigste aspekter ved pølseproduktion, især hvad angår fremstilling af hotdogs, er automatisering og forøgelse af produktivitet. Begge aspekter påvirkes betydeligt af begrænsede personaleressourcer, høje hygiejnestandarder og krav om stigende omkostningseffektivitet. VEMAG imødekommer med LPG218 kravene om automatisering og øget produktivitet.

Præcision og hastighed

VEMAG’s bestræbelser på at udvikle og designe LPG218 har været fokuseret på at minimere antallet af komponenter, afkorte installationstid, gøre udskiftning af reservedele hurtigere og forenkle rengøringen. Tarmmagasinet kan holde mere end det dobbelte af andre systemer på markedet. Og et integreret monitoreringssystem gør det muligt for operatøren af forhindre linjen i at løbe tør. Dermed øges effektiviteten.

Den store præcision mht. længde er særligt væsentlig for netop pølseproduktion. Præcisionen opnås ved hjælp af VEMAG fremføringsbånd, som med stor nøjagtighed sikrer, at pølserne har ens længde.

Tarmpåtrækning finder sted automatisk. Dermed minimeres personaleomkostninger. LPG218’s fyldeprincip fungerer sådan, at tarmene fyldes og samtidig stabiliseres, hvorved bøjning undgås. En fyldemaskine i kombination med et pølseophængersystem (fx AH219) udgør en komplet linje – den perfekte løsning til industriel pølseproduktion. Samlet opnår man verdens bedste total cost of ownership (TOC).