Dagrofa Foodservice sætter isfryser på højkant i lodtrækning

Din virksomhed har nu en unik chance for at deltage i en lodtrækning, som fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice står bag. På højkant er en præmie i form af fryser fra Eventyr Is inkl. 12 kasser valgfri styk-is.

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde en formular via dette link.

I snart 90 år har varemærket Eventyr Is været garant for at levere kvalitetsis til kunder i hele Danmark. Først siden 1934 under Søholm Mejeri i Brønshøj af daværende ejer Martin Friis, senere efter opkøb fra Slots Flødeis og Mejeriernes Iskremfabrik i 1967, der samlede de tre under Eventyr Is. Siden 2015 har varemærket været ejet af Geia Food.

Deltagelse i lodtrækningen er betinget af, at deltageren har et gyldigt og aktivt CVR-nummer. Konkurrencen slutter den 31. marts 2024.

Fakta om Dagrofa Foodservice:

– Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen.

– Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.

– Vi har lokale 30 Cash&Carry-butikker fordelt over hele landet, og vi står bag specialisterne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.

– Læs mere på http://www.dgfs.dk.

Vil du modtage inspiration til dit professionelle køkken? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails/SMS med inspiration, opskrifter, fagviden samt aktuelle tilbud, kampagner, invitationer til events og konkurrencer for madprofessionelle.