Nemco Machinery A/S

VEMAG’s bæger-doseringsmaskine – præcis, hurtig og pålidelig

Bæger-doseringsmaskinen fra VEMAG Maschinenbau er en fuldautomatisk linje til nøjagtig dosering og fyldning af flydende og pasta-lignende produkter ned i bægre, bakker og dybtrækspakninger.

Bæger-doseringsmaskinen enheden består af en VEMAG fyldemaskine og en produktfordeler med fyldnings- og doseringshoveder, der er tilpasset individuelt til produktet, hvilket er en afgørende faktor for fleksibel og effektiv produktion. Doseringshovederne lukker hurtigt og pålideligt, og således forhindres generende dryppen. Transportbåndene forbliver rene, og der er dermed garanti for optimal overholdelse af hygiejnestandarder.

Præcist doserede produkter (næsten) uden grænser

Sneglesættet på VEMAG-fyldemaskinen transporterer særdeles skånsomt produktet fra tragten til maskinens doseringshoveder. Systemet passer perfekt til et stort felt af applikationer og er egnet til mange forskellige produkter. Der er ingen grænser for portionsstørrelser. Produktet doseres fleksibelt, individuelt og præcist på grammet afhængig af beholderens størrelse eller hvilken type dybtrækspakning der er tale om.

Portioneringen er nøjagtig, beholdernes kanter og hjørner forbliver fuldstændigt rene, og emballagen lukkes pålideligt. Et 10-hoved-system doserer hurtigt og pålideligt op til 900 portioner i minuttet.

Rengøring

Udstyret kan hurtigt skilles ad, således at alle bæger-doseringsmaskinens dele og elementer er tilgængelige. Det er let at rengøre enheden ved lavt tryk og med standardvaskemidler. Alle dele, der kommer i berøring med produkterne, består af rustfrit stål og plast af høj kvalitet – lige som enhver anden VEMAG-maskine.