På Foodexpo kan du få rådgivning af Marlene og Karsten

Når Foodexpo-messen finder sted i Herning den 17.-19. marts er Dagrofa Foodservice naturligvis med som udstiller.

Virksomhedens to konceptchefer Marlene B. Lindegaard og Karsten Bøttker er blandt de personer, som man kan møde på stand 9910 i Hal M. Her vil de i løbet af messen kreere unikke sanse- og smagsoplevelser, og der er garanti for, at de besøgende bliver inspireret og får pirret deres kulinariske nysgerrighed.

Det er dog ikke kun på Dagrofa Foodservices stand, at de to konceptchefer skal i ilden.

F.eks. kan Marlene om søndagen kl. 12.00 opleves på Gårdspladsen (Hal H – Naturens Spisekammer). Her er hun i spidsen for masterclassen ’Jagten på den perfekte grønne bid’, som tager udgangspunkt i hendes kogebog ’Har I noget vegansk?’.

Mandag den 18. marts er der karrieredag i Hal F på Foodexpo. Både Marlene og Karsten medvirker med oplæg om, hvordan de hver især har brugt deres kokkeuddannelse til at gøre karriere i fødevarebranchen.

Derudover er Karsten kl. 13.00 samme dag moderator for paneldebatten ’Hvordan tiltrækker og fastholder vi fremtidens elever i fødevarebranchen?’, hvor bl.a. repræsentanter fra Horesta og Compass Group medvirker.

Salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice, Asger Rothenborg, siger:

– I Dagrofa Foodservice vil vi gerne være med til at præge og udvikle den danske madscene. Derfor ’blander’ vi os også, når det f.eks. handler om at få udbredt kendskab til de velsmagende veganske retter eller at skabe bedre forhold for kommende generationer i fødevarebranchen. Det er prisværdigt, at der på Foodexpo også er plads til de lidt mindre kommercielle aktiviteter, og vi er meget glade for også at bidrage til den del af messeprogrammet. Vi glæder os til et par skønne dage i Herning, hvor vi stiller i stærkeste startopstilling.

Det er gratis for fagfolk at deltage i Foodexpo-messen, og billetter kan hentes via dette link.

Fakta om Dagrofa Foodservice:

– Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen.

– Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.

– Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialisterne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.

– Læs mere på http://www.dgfs.dk 

Vil du modtage inspiration til dit professionelle køkken? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails/SMS med inspiration, opskrifter, fagviden samt aktuelle tilbud, kampagner, invitationer til events og konkurrencer for madprofessionelle.