Nana’s Skagen serverer gourmet is

Fronten af Nana's Skagen

Skagen har mange ting at byde på som bl.a. skøn natur, Grenen, kunst og mange lækre restauranter. Man kan også komme og få lækker gourmet is hos det lækre ishus Nana’s Skagen

I 2022 blev Skagen beriget med en cafe på Skt Laurentii Vej (centrum), som er ejet og drevet af Nana Starbæk Nielsen. Caféen hedder Nana’s Skagen og ligger centralt placeret og tilbyder lækker kaffe, gourmet is fra Kastbergs og andre lækkerier.
Nana har rejst meget og opholdt sig i flere lande som Australien, Argentina og Mexico, men føler sig hjemme i Skagen, “Der er flere ting jeg gerne vil lykkes med på min café” siger Nana og fortsætter, “jeg vil både glæde mine gæster med top kvalitet og lykkes i værtsrollen, hvor både nærvær og afslapning dominerer”

Dejlige Skagen

Skagen er en dejlig by, som folder sine vinger ud om sommeren og tager imod mange turister fra både Danmark, Norge, Sverige og flere andre lande. I Skagen er der mange fristelser og navnligt mange restauranter og caféer og ikke mindst ishuse. Joachim Kastbergs fra Kastbergs er kommet i Skagen siden barns ben og nyder som en foodie det stadigt stigende antal af restaurationer med et højt niveau.
“Jeg elsker at komme til Skagen, der er så mange dygtige kokke, værtinder, tjenere m.fl. som alle hjælper med at gøre Skagen til en perle at besøge”, siger Joachim Kastberg

Bucketlisten Skagen

Foruden de mange gastronomiske tilbud, tilbyder Skagen en fantastisk natur og ikke mindst et vidunderligt lys, som har draget kunstnere til Skagen igennem mere end 100 år. Det er oplagt at besøge et af byens museer.
I tillæg til den fantastiske kunst, er det oplagt at besøge Grenen, hvor de to have mødes, og man har mulighed for at stå med et ben i hvert hav. Hertil er Den Tilsandede Kirke og Råbjerg Mile oplagte udflugtsmål. Endelig er en byvandring, hvor man kan studere de karakteristiske gule huse med røde tegltage en eftermiddag værd.