Insatech A/S er en af de nominerede til årets FoodTech Award 2018

Foto: Insatech A/S 

På FoodTech kan du opleve en masse spændende produktnyheder. Oplev blandt andet de syv innovative produkter, som konkurrerer om den eftertragtede FoodTech Award.

Insatech A/S er blevet nomineret med produktnyheden: Hurtig kemifri vandbehandling, hvis uheldet er ude

Mobilt UV-anlæg til dekontaminering af vand
Insatech har også chancen for at blive hædret med en award for deres nyudviklede mobile anlæg til dekontaminering af vand. UV-stråler er bakteriedræbende, og det har man længe udnyttet til dekontaminering af overflader og vand. Ved dekontaminering af vand er det en udfordring at sikre en effektiv udnyttelse af UV-lyset og en ensartet bestråling. Det har Insatech opnået ved et innovativt design af det rørstykke, hvor bestrålingen finder sted. En energieffektiv mellemtryks-UV-lyskilde ligger centralt i røret, og rørets overflade er dækket af et kvartsspejl, som tilbagekaster lyset ind i vandet igen, så UV-lyset udnyttes bedst muligt. Apparatet er mobilt og kan på kort tid monteres til den eksisterende vandforsyning på produktionsstedet.

Læs mere om produktnyheden her eller mød Insatech A/S på stand J7270

Se alle produktnyhederne på FoodTech den 13.-15. november 2018 i MCH Messecenter Herning. Du kan hente din fribillet til FoodTech 2018 her.

Om Produkt News & Award:
Forud for messen har alle udstillere haft mulighed for at indsende deres produktnyheder til en fagjury, som bedømmer produktet med én, to eller tre stjerner. I år er 59 produkter blevet godkendt – heraf er otte produkter blevet tildelt de famøse tre stjerner. Ud af disse er syv blevet nomineret til FoodTech Award – en award som gives til den mest innovative og perspektivrige nyhed.