Dagrofa Foodservice: Lad dig inspirere på Casual Dining 2023

Mere end 115 leverandører og producenter har annonceret deres ankomst til Casual Dining. Det betyder, at deltagerne får masser af mulighed for at opleve udstillernes ekspertise, produktnyheder, faglige passion og lækre smagsprøver.

Derudover kan man bl.a. møde Dagrofa Foodservices’ egne specialister HKI Ost, Grambogård og Grøn Fokus – og der vil i år også være ekstra fokus på de 30 Cash & Carry-butikker i regi af Dagrofa Foodservice.

På Casual Dining vil der være en lang række masterclasses på de forskellige madscener – her får du et overblik over, hvad der sker på en ene scene:

10.30 – 11.00: Den gode grød

GRØD– Lasse Skjønning Andersen

Lasse fra GRØD viser, hvordan gode, økologiske kvalitetsprodukter til foodservice kan være, når han viser grødens potentiale, både i form af smag, bæredygtighed og genbrug af rester.

11.30 – 12.00: Bliv klogere på skæve udskæringer fra Grambogård

Grambogård – Niels Beier & Dagrofa Foodservice – Karsten Bøttker

Niels Beier, direktør og slagter hos Grambogård, og Karsten Bøttker, kok og konceptchef hos Dagrofa Foodservice, tager dig i hånden og viser dig magien bag de skæve udskæringer.

12.30 – 13.00: Umami-tricks fra Foodlab

Brønnum – Philip Kløvborg Grønkjær

Brønnums Philip Kløvborg Grønkjær giver svampetips og -tricks og fortæller om, hvilke muligheder der er for at opnå umami i det grønne køkken.

14.30 – 15.00: Hvordan får vi bæredygtigheden helt ned på skærebrættet?

Unilever Food Solutions – Frank Jakobsen.

Kom og hør Frank Jakobsen fra Unilever give eksempler på konkrete bæredygtighedstiltag. Se og smag, hvordan det kan påvirke din gastronomi, og lad os fortælle lidt om, hvordan vi arbejder med råvarerne i hele værdikæden, med fuldt fokus på smag, kvalitet, reducering af madspild, innovation og inspiration.

15.30 – 16.00: Opbygning af en dessert

Kastberg – Sisse Busk 

Sisse Busk er desserternes mester, souschef hos Gastronomisk Institut i Ry og landsholdskok. Hun vil vise dig, hvordan desserter består af flere elementer, og hvordan de komplimenterer hinanden. Efterfølgende bliver det teknisk: hvordan man anretter, laver quenelle m.m.

Casual Dining har i år titlen ‘Sammen udvikler vi den danske madscene’, og du booker din gratis billet her, hvor du også kan se det fulde program: https://casualdining.dk/

Arrangementet er målrettet professionelle køkkener – alle med et CVR-nummer har mulighed for at deltage.