Bos Food GmbH forhandler Kastbergs Gourmet-Is

Ralf Bos med en masse af hans lækre råvarer
Ralf Bos med en masse af hans lækre råvarer

Stor tysk grossist, der forhandler eksklusive fødevarer til professionelle sælger nu dansk gourmet is og sorbet

I 2021 dyppede vi hos Kastbergs forsigtigt tæerne i det tyske marked for is og sorbet til fødevare professionelle med vores entre via et par lokale fødevaregrossister med fokus på Nordtyskland, Schleswig-Holstein. I løbet af 2022 blev dette samarbejde væsentligt udviklet, der kom flere tyske kunder til, og mængderne af is sendt til Tyskland blev en smule større, og vi var med til vores første fødevaremesse i Tyskland for at promovere vores produkter overfor de tyske kunder i Schleswig-Holstein.

Næste store kapitel i vores tyske eksporteventyr blev skrevet i 2023, hvor vi har fået startet et nyt stort samarbejde op med endnu en tysk grossist. Denne gang er det Bos Food GmbH, der har indgået et samarbejde med Kastbergs om at sælge vores, is og sorbet, eller hvad de ville kalde “Eis und Sorbet” til deres kunder i Tyskland. Bos Food er en grossist, der forhandler unikke kvalitets- og gourmet produkter primært til professionelle kokke gennem deres webshop.

Hvad kendetegner Bos Food?

For de professionelle kokke der er på jagt efter unikke og kvalitets råvarer er Bos Food GmbH en af de bedste tyske fødevare grossister. Med en bred vifte af produkter og ingredienser beregnet til premium kunder, er dette over 30 år gamle firma kendt for sit store udvalg af topkvalitets fødevarer og sin pålidelige service.

Bos Food GmbH blev grundlagt i 1989 af Stefan Bos og er en omfattende grossist for råvarer til mere end 20.000 premium kunder primært i Tyskland. De understøtter fødevare professionelle såsom  restauranter, hoteller og cateringvirksomheder. Bos Foods sortiment af mad og drikkevarer inkluderer over 12.000 specialiteter, der strækker sig fra gourmet oste og trøfler til fisk, kød grøntsager og nu altså gourmet is fra Kastbergs, og med rigtig mange partnere inden for fødevareindustrien er deres produkter af den højeste kvalitet.

BOS FOOD er nu blevet den førende delikatesse leverandør i Tyskland. Mere end 170 højt motiverede medarbejdere sender omkring 2.000 ordrer afsted hver dag fra en produktportefølje på over 12.000 specialiteter fra hele verden. Over 20.000 kunder fra specialforhandlere og toprestauranter i Tyskland er i øjeblikket BOS FOODs faste kunder.

Med kompetent rådgivning fra egne eksperter og kunde optimeret service, såsom levering indenfor 24 timer uden minimum ordreværdi, satte BOS FOOD nye standarder i branchen og blev favorit leverandøren af ​​restauranter i topklasse uanset om det er kaviar, østers og gåselever, vin eller eddike, olie og salt eller nu Gourmet Is. BOS FOOD betragtes nu som et synonym for handelen med delikatesser, både for restauratører og gourmeter. Virksomhedens hjemmeside (www.bosfood.de) blev kåret som den bedste bestillingsportal i den tyske fødevarehandel (magasinet Tomorrow).

Vegansk jordbær dessert med jordbær sorbet
Vegansk jordbær dessert med jordbær sorbet

Bos Food og Kastbergs samarbejde

Som sagt forhandler Bos Food alt lige fra kaviar, østers og gåselever, vin eller eddike, olie og spændende krydderier. Rigtig mange mindre varer og varenumre. Mange varer til både kølelager og til normal opbevaring. Kastbergs vil være en af få deciderede frysevarer samt et et de fysisk største varenumre i sine 5-liters isbøtter. Derfor skulle denne special grossist lige finde ud af, om det kunne lade sig gøre at sende en frostvare ud med deres forsendelsesmetoder. De sender nemlig deres pakke med pakkebud, tilsvarende GLS eller UPS, og indeholdende tør-is hvis nødvendigt for at holde varerne kolde. Spørgsmålet var, om dette var nok til at holde is og sorbet frosset ned. Der er fundet en god løsning, og Bos Food kan nu sende pakker med Kastbergs Gourmet-Is ud til kunder i hele Tyskland. Det vil sige, at Kastbergs nu har en leverandør, der dækker hele dette store marked, og derfor kan sende is ud til hele Tyskland.

Dette er et kæmpe skridt i den rigtige retning i Kastbergs tyske satsning. Vi er meget stolte af at levere is til Bos Food, da dette i sig selv sender et signal til vores målgruppe i Tyskland om, at vi er seriøse og at vores produkter er af meget høj kvalitet. Dette er hovedsageligt pga. Bos Foods renommé i Tyskland som en leverandør af gourmet produkter af mange forskellige slags. Det er også en grossist, som kokkene glæder sig til at få pakker fra, fordi de ved, at det altid er gode og spændende sager, der kommer herfra.