Strækfilm egnet til kontakt med fødevarer

Strækfilm egnet til kontakt med fødevarerDanmarks største udvalg af strækfilm egnet til kontakt med fødevarer

Med strækfilm egnet til kontakt med fødevarer sikrer du både produktets og forbrugernes sikkerhed mod skadelige stoffer. Som kunde hos ALBE Emballage A/S er det muligt at købe både blæst og cast maskinstrækfilm i tykkelsen 12, 15, 17, 20 og 23 my – alle i en kvalitet egnet til kontakt med fødevarer. Alle typerne er godkendt efter gældende dansk og europæisk lovgivning for emballager, der kommer i direkte kontakt med fødevarer. Se vores brede udvalg af alle typer maskinstrækfilm på hjemmesiden.

Rådgivning og innovative løsninger
ALBE Emballage A/S er kendt for at kombinere traditionelle emballageartikler med innovative tiltag. I takt med at der kommer større og større fokus på fødevarekontaktmaterialer, har det været en naturlig udvikling for ALBE Emballage A/S blandt andet at lagerføre et bredt udvalg af strækfilm egnet til kontakt med fødevarer.

Glas og Gaffel iconVores mangeårige erfaring er din sikkerhed for en seriøs og sikker samarbejdspartner
ALBE Emballage A/S samarbejder løsningsorienteret med fødevareindustrien, og tilbyder rådgivning og innovative løsninger. Strækfilm programmet er nøje udvalgt, så det passer til hver enkelt kundes behov. Se mere på vores hjemmeside http://www.albeemballage.dk