Miljøvenlig Pakning

Sammenslutning af virksomheder der mener det er vigtigt at passe på klodens ressourcer

Der er et overforbrug af jordens ressourcer og det er svært at ændre verden alene, men sammen kan vi gøre en forskel og gøre hvad vi kan for at passe på miljøet.

Vi gør en indsats for informere om hvordan man emballerer med omtanke for miljøet MiljøvenligPakning har til formål at samle så mange virksomheder som muligt, for dermed bedre at kunne udbrede opmærksomheden på hvordan den emballage vi emballerer vores forsendelser med påvirker klodens ressourcer. Derudover gør MiljøvenligPakning en indsats for at informere virksomhederne om hvordan de ved at vælge den rette kvalitet og type emballage, nemt kan emballere sine forsendelser med omtanke for miljøet.

ALBE Emballage A/S, som er totalleverandør af industri- og transportemballage, står i spidsen af projektet. For ALBE Emballage A/S er det en stor og vigtig del af hverdagen at rådgive og vejlede kunderne på bedst mulig vis om miljøvenlig emballering og pakning. ALBE Emballage A/S har i flere år gået med tanker om at gøre en ekstra indsats for at få alle virksomheder der sender og pakker varer til at emballere sendingerne med omtanke for miljøet. På baggrund af disse tanker, udsprang idéen til projektet MiljøvenligPakning.

MiljøvenligpakningAlle kan være med
Tilmeld din virksomhed MiljøvenligPakning allerede i dag, det koster ikke noget at være med. Klik her og kom direkte til tilmeldingssiden.

Vil du vide mere
Ønsker du at læse mere om MiljøvenligPakning, kan du læse mere på http://www.miljøvenligPakning.dk

 

Vi handler med miljøansvarlige produkter
For ALBE Emballage A/S er det vigtigt at alle produkter lever op til de bedst mulige miljøkrav indenfor de forskellige produktområder. Som kunde hos ALBE er det derfor muligt at købe et bredt udvalg af miljøansvarlige produkter, som f.eks. produkter som bidrager til et mindre ressourceforbrug, produkter fremstillet af genbrugsmateriale, produkter af genanvendeligt materiale og meget mere. Ønsker du at vide mere om varerne i sortimentet kan du enten klikke ind på http://www.albeemballage.dk eller ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en ufopligtende snak med en af virksomhedens kompetente rådgiver indenfor det område du er interesseret i.