FoodTech

Q-Interline er en af de nominerede til årets FoodTech Award 2018

Foto: Q-Interline

På FoodTech kan du opleve en masse spændende produktnyheder. Oplev blandt andet de syv innovative produkter, som konkurrerer om den eftertragtede FoodTech Award.

Q-Interline er blevet nomineret med produktnyheden: DairyQuant GO – Always ready!

Ny analysator til flydende mejeriprodukter
Q-Interline A/S er nomineret for deres DairyQuant Go, der er en analysator til flydende mejeriprodukter. Analysatoren er baseret på den velgennemprøvede Quant FT-NIR-teknologi.
Prøven anbringes i en målecelle, som gennemlyses af infrarødt lys, og bagefter behandles signalerne matematisk, så man får præcise værdier for koncentrationerne af bl.a. fedt, protein, laktose og tørstof. Det innovative ved DairyQuant Go-apparatet er, at produktet fyldes i særlige, meget veldefinerede engangsmåleceller, så man slipper for tidskrævende rengøring og vedligehold. Især for tyktflydende produkter er det et stort fremskridt.

Læs mere om produktnyheden her, eller mød Q-Interline på stand L9124

Se alle produktnyhederne på FoodTech den 13.-15. november 2018 i MCH Messecenter Herning. Du kan hente din fribillet til FoodTech 2018 her.

Om Produkt News & Award:
Forud for messen har alle udstillere haft mulighed for at indsende deres produktnyheder til en fagjury, som bedømmer produktet med én, to eller tre stjerner. I år er 59 produkter blevet godkendt – heraf er otte produkter blevet tildelt de famøse tre stjerner. Ud af disse er syv blevet nomineret til FoodTech Award – en award som gives til den mest innovative og perspektivrige nyhed.