Vil du have dine medarbejdere til at lette rumpen?

Arbejdsstole

Så kan du læse vores opløftende tips her

Hvis du godt kunne tænke dig at få dine medarbejdere til at lette rumpen, kan en hård stol måske virke som løsningen. Men på længere sigt er det en kvalitetsstol, der vil få deres produktivitet til at rejse sig. Find ud af hvorfor og få vores bodybuilder-stærke tips til at finde jeres produktivitets-løfter.

 

Hvilken stol får dine medarbejderes produktivitet til at rejse sig?

Smerter fra en utilpasset stol og dårlig siddestilling kan få dine medarbejderes koncentration til at fordufte, som var de slik til en børnefødselsdag. Og få sygefraværdet til at skyde i vejret. Så her får du 4 tips til at vælge den rette arbejdsstol:

  1. Et blødt sæde og ryglæn er alfa og omega for at passe på dine medarbejdere – især hvis de har rumpen i sædet i mange timer om dagen.
  2. Medmindre at du har knækket koden til kloning, har du næppe to medarbejdere, der er ens. Så vælg stole med justerbare sæder og ryglæn for at sikre en optimal siddestilling.
  3. Fortjener dine medarbejdere den bedste komfort? Så vær på jagt efter arbejdsstole med kvalitetsstemplet DIN 68 877.
  4. Forskellene på omgivelserne i produktionen, laboratoriet og kontoret er større end Hulks overarme – så find en stol, der passer til jeres omgivelser her.

 

Vil du have dine medarbejdere op af stolen af ren begejstring?

Så kan du sætte flueben vil alle punkterne med vores arbejdsstole. Find dine medarbejderes udkårne i vores udvalg af stole, taburetter og ståstole.