Vidste du, at du kan spare plads ved at stable beholdere?

stablekasser

stablekasser

Undgå at vælte rundt i beholdere og kasser med stabelbeholdere

Med stabelbeholdere af mærket classic-line fra DENIOS kan du fjerne bunken af beholdere fra gulvet og i stedet stable dem oven på hinanden. Det er en kende smart, idet du undgår, at dine medarbejdere skøjter rundt i beholdere – og så sparer du plads på opbevaringen.

 

Vil du spare plads på din opbevaring?

Opbevaring af det ene eller det andet optager plads i din virksomheden. Men! Det behøver ikke at optage mere plads end nødvendigt. Det er her, at stabelholdere er ret smarte. Stabelbeholdere fra DENIOS kan stables oven på hinanden, så du også får brugt opbevaringspladsen i højden – og sparer på pladsen i bredden. Så vil du ikke gerne spare plads på din opbevaring?

lille stablebeholder

 Du behøver ikke at være verdensmester i Tetris…

… Men det gør bestemt ikke nogen skade, hvis du tilfældigvis har titlen som pakkemester – eller som den rangerende verdensmester i Tetris. Stabelbeholdere kan nemlig stables oven på hinanden på kryds og tværs af kassernes / beholdernes størrelser. Så i bedste Tetris-ånd handler det om at få pladsen udnyttet mest muligt.

 

Stabel beholdere oven på hinanden

Hvad kan du bruges stabelbeholdere til?

Selvfølgelig kan du bruge stabelbeholdere til opbevaring, men vidste du godt, at du også kan bruge dem til transport? Du kan stable beholderne oven på en palle, og så står de ellers stabilt under hele transporten (medmindre du kører som en brækket arm).

 

De ting der står med småt

Eurokasser

Stabelbeholdere fra DENIOS er fremstillet af det fødevaregodkendte polypropylen (PP). Ved hjælp af forstærkede vægge / sider samt kanten hele vejen rundt, får du nogle yderst stabile kasser / beholdere. Prikken over i’et er de ergonomiske håndtag, og at de er temperaturbestandige fra -10 grader og op til +60 grader. Vil du have et låg til? Så kan disse købes som tilbehør.

 

Hvad venter du på?

Så for den da, hvad venter du på? Så kom da i gang med at stable. Dine medarbejdere vil ikke længere skøjte rundt i kasser / beholdere, og du sparer plads på opbevaringen. Alt sammen ved hjælp af stabelbeholdere fra DENIOS. Du kan selvfølgelig også bare rydde op i rodet i virksomheden, men hvor sandsynligt er det lige?

Euro stabelbeholder