Ultrakompakt industri-PC

C7015 - Industri_PC

Stærk Edge Device – kompakt, uden ventilator og med høj beskyttelsesklasse IP 65/67

Med denne ultrakompakt industri-PC C7015 kombinerer Beckhoff sit omfattende knowhow inden for områderne IPC og IP-65/67-komponenter. Resultatet er en komplet konstrueret industri-PC til direkte montering på maskinen eller anlægget med beskyttelsesklasse IP 65/67. Edge Device C7015 er enorm pladsbesparende og forenkler maskindesignet til en senere anlægsudvidelse.

Den 85 x 167 x 43 mm store ultrakompakt industri-PC C7015 er en fordelagtig og samtidig stærk IP-65/67-enhed til lokal montering. Som en pladsbesparende, computer uden ventilator er den universelt egnet til højtydende automatisering, visualisering og kommunikation. Derved spænder brugen fra den klassiske maskinstyring til decentral Edge Device i moderne industri-4.0 koncepter.

Højtydende Edge Device
C7015 er udstyret med en stærk Intel-Atom®-Multicore-CPU med op til fire processorer. Således kan man, sammenlignet med konventionelle ARM-baserede Edge Devices, også realisere mere komplekse applikationer, samt en decentral dataforbehandling og registrering af store datamængder. Dertil kommer enhedens udførelse i beskyttelsesklasse IP 65/67 der gør C7015 til en ideel og moderne edge-applikationer, selv i barske produktionsmiljøer.

Decentral maskinstyring med EtherCAT P
IP-65/67-IPC egner sig fortsat som højfunktionel maskinstyring. Takket være dens montering direkte på stedet, kan man spare værdifuld elskabsplads. Dette gælder især i forbindelse med andre Beckhoff-komponenter med høj beskyttelsesklasse, som f.eks. det decentrale servomotorsystem AMP8000 og EtherCAT-P-I/O-moduler fra EPP-serien. På denne måde kan man, på den ene side forenkle maskinkonceptet betydelig og på den anden side minimere indsatsen til senere anlægsudvidelse.

Den integrerede EtherCAT-P-tilslutning på C7015 åbner derved nye muligheder for en effektiv sensor-/aktuator-tilslutning via de IP-67-beskyttede EPP-moduler. Således kan man f.eks. også løse komplekse diagnose- eller condition-monitoring-opgaver decentralt med minimeret installationsindsats. Hertil tilbydes der en speciel monteringsplade til en direkte montering af et EPP-modul på C7015. Efter behov kan der via EtherCAT P fleksibelt og brugervenligt tilsluttes flere EPP-moduler.

http://www.beckhoff.dk/c7015