Alflow Scandinavia A/S

Selvstændig, selvkørende og resultatorienteret salgsingeniør søges

Salg af sanitære flowprodukter til farma- og evt. foodindustrien

Har du potentiale som Area Sales Manager for markedets måske stærkeste kvalitetsbrands og vil du samtidig være en del af en god arbejdsplads, hvor ansvar delegeres og man tager sig af hinanden?

Alflow er i positiv vækst og søger en dygtig, selvkørende ekstern sælger, der selv kan planlægge og booke sine salgsmøder for herefter at besøge kunderne og afdække deres behov for Alflows produkter.

Du yder vedligeholdende salg og service til eksisterende kunder og opsøgende salg til potentielle nye kunder. Herudover afholder du møder med brancherelevante rådgivere og anlægsbyggere, ligesom du får kontakt med engelsktalende leverandører. Du skal være indstillet på selv at deltage i udarbejdelsen af tilbud, deltage på messer og afholde præsentationer for større forsamlinger.

Skarp salgsprofil fra farma, food eller den øvrige industri

Din uddannelse er ikke så vigtig, da det er dine salgsevner, der bliver afgørende for din succes, men har du en teknisk uddannelse, vil det være en fordel for både dig og Alflow. Enten er du tekniker med salgserfaring, eller du er en stærk sælger, der har flair for teknik og procesforståelse. Måske sidder du i dag i en stilling som intern sælger og drømmer om at prøve kræfter i marken? Vi kigger primært efter dygtige sælgere inden for farma, men vil også rigtig gerne høre fra andre salgspersonligheder, der har erfaring inden for food-industrien eller andre tilsvarende brancher.

Din succes i jobbet skaber du på kort sigt ved at vise energien til at booke møder og holde en masse bolde i luften. På længere sigt vil du blive vurderet på din evne til at skabe omsætning og indtjening og dit bidrag til at opretholde Alflow som en god arbejdsplads.

Du er selvstændig, selvkørende og drives af at skabe resultater. Dit energiniveau er højt, og du har lys i øjnene. Som person er du glad og ukompliceret og du vækker tillid blandt dine omgivelser.

Din bopæl er ikke afgørende, da kunderne er i hele Danmark. Alflow har hovedkontor i Vejen, så bor du på Sjælland, er det vigtigt, at du er i Vejen ca. 1 gang om ugen. Bor du i det jyske, skal du være indstillet på en del kørsel.

Har du lyst til et spændende selvstændigt job med firmabil i en organisation med højt til loftet og hurtige beslutningsprocesser, så søg… Du vil blive lært grundigt op i produkterne, og der vil i starten være en del sambesøg med dine kolleger.

Alflow Scandinavia A/S
Alflow Scandinavia A/S i Vejen beskæftiger 25 medarbejdere og er etableret i 1998 af direktør Jens Martin Andersen. Virksomheden er solid og i vækst, og ejes af i dag af tre ledende medarbejdere.

Alflow Scandinavia A/S er en handels- og vidensvirksomhed, der agerer som distributør og sælger flowkomponenter, der indgår i komplette procesløsninger inden for Industri, Food, Pharma og Biotek –  primært på det danske marked. Sortimentet består af flowkomponenter fremstillet i rustfri stål og plast, ligesom pakken også består af produkter til single-use. Alflow agerer på det danske marked som en one-stop-shop løsning for sine kunder.

Alflow Scandinavia er ISO 9001:2015 certificeret. Produktsortimentet er bredt og består af flowkomponenter, der giver mulighed for, at en proces fungerer optimalt. Ud over pumper og ventiler består pakken af miksere, farma rør & fittings, fleksible slanger samt udstyr til varmebehandling, ligesom pakken også består af et stærkt program af single-use produkter til pharma og biotek.


Ansøgningsfrist: 31. august 2018

Forventet start: 1. november 2018

Bemærk: Ansøgningsprocessen håndteres af Hansen Toft A/S på vegne af Alflow Scandinavia A/S.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hansen Toft A/S på tlf. 7025 0407.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via Hansen Toft A/S’s hjemmeside.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen.

Annoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.