Revolutionerende modulært styretavlesystem

Det nye MX-System fra Beckhoff er ganske enkelt revolutionerende inden for konstruktion af styretavler.

Med lanceringen af systemet kan Beckhoff  tilbyde en fleksibel, pladsoptimeret og intelligent systemløsning, som fuldstændig erstatter det konventionelle styretavlesystem.

Når det kommer til automatisering af maskiner og fabrikker, kan Beckhoff Automation tilbyde stort set alle nødvendige komponenter, bl.a. med TwinCAT kontrolsoftware, IPC’er, I/O’er, drev, motorer, strømforsyninger og kabler, som danner grundlaget for højt ydende automatisering. Derudover har Beckhoff mange års erfaring inden for konstruktion af styretavler. Med egen tavleproduktion, der i øjeblikket har ca. 250 ansatte, har virksomheden beskæftiget sig med tavlekonstruktion, siden grundlæggelsen for 40 år siden. Det nye MX-System er en kombination af virksomhedens viden om system- og komponentteknologi og dens erfaringer inden for praktisk anvendelse.

MX-Systemet er et ensartet modulært automatiseringskoncept, som kan anvendes til fuldstændigt at erstatte traditionelle styretavler med mange forskellige plug-in-moduler. Systemet består af en robust aluminiumsgrundplade i beskyttelsesklassen IP67 med integrerede modulslots, der inkluderer EtherCAT til kommunikation og en integreret strømforsyning (Sikker lav spænding samt 400 V AC og 600 V DC). Der fås moduler til forsyningstilslutningen samt alle andre styretavle funktioner.
Når det kommer til tilslutningen af udstyr, anvender modulerne tilslutningsstik, som er blevet afprøvet og testet i mange år på automatiseringsteknologiområdet. En systemkombination af grundplade og moduler har beskyttelsesklassen IP67 og kan monteres direkte på maskinen. Systemet reducerer producentens påkrævede indsats, særligt i løbet af planlægnings- og monteringsfasen, mens de integrerede diagnosticeringsfunktioner reducerer kompleksiteten for slutbrugeren. Tilsammen resulterer det i en modulær styretavle med høj beskyttelsesklasse, der kan monteres på maskinen uden et behov for ekstra beskyttelseskasser.

Se mere her: https://www.beckhoff.com/da-dk/products/mx-system/