Nemco præsenterer markedets mest præcise portion cutters

Nemco kan nu præsentere markedets mest præcise og avancerede portion cutters. Pr. 1. august 2020 har Nemco overtaget salg og markedsføring af maskiner fra Borncut i Danmark, Sverige og Finland.

– Borncut er state-of-the-art-teknologi inden for portionering. Deres portion cutters kan foretage gruppering og direkte afvejning til portion-to-pack. Desuden er maskinerne kendetegnet ved høj hastighed og brugervenlig betjening. De usædvanligt flotte resultater mht. præcision, hurtighed og brugervenlighed gør, at vores kunder inden for fødevareindustrien ved hjælp af portion cutters fra Borncut kan optimere deres produktionsprocesser og derigennem forbedre både produktivitet og udbytte, siger CEO Lars Olsgaard fra Nemco.

Borncut er et dansk firma, som både varetager udvikling og produktion af deres topkvalitetsmaskiner og udstyr til fjerkræ-, fiske- og kødproduktionsindustrien. Firmaets flagskibe er den to banede BC 225D og den et banede BC 225R.

– Vi glæder os til at varetage salg og markedsføring af portion cutters fra Borncut, lige som vores serviceteam ser frem til at overtage service og vedligeholdelse af Borncut-udstyr i Danmark, Sverige og Finland, siger Lars Olsgaard.