Nemco overtager salg af Bettcher-udstyr i Finland og Estland

Nemco overtager nu salg, service og reservedele til det finske og estiske marked for Bettcher Industries i USA.

– Som en naturlig udvikling i Norden samles Bettcher nu under ét hos Nemco, som har mere end 45 års erfaring med Bettcher-produkter. Der skal især fokuseres på service og udvikling af nye applikationer, som letter vores kunders hverdag og giver bedre udbytte, siger CEO Lars Olsgaard fra Nemco.

Bettcher Industries er anerkendt over hele verden som en førende producent og leverandør af udstyr til fødevareindustrien. Bettcher står bag en række banebrydende løsninger inden for håndholdt skære- og trimningsudstyr, som bruges på tusindvis af virksomheder inden for kød-, fjerkræ- og fiskeproduktion.

– Vi glæder os over, at fødevarevirksomheder nu også i Finland og Estland kan trække på Nemcos ekspertise ved køb og brug af udstyr fra Bettcher. Vi kan som nævnt tilbyde mere end 45 års erfaring med at sælge og servicere Bettcher-udstyr, lige som vi kan træne medarbejdere på fødevarevirksomheder i, hvordan de får mest muligt ud af udstyret fra Bettcher, siger Lars Olsgaard.

Bettcher er bl.a. kendt for deres Quantum-trimmere og -skinnere, som via større fleksibilitet, styrke og holdbarhed kan medvirke til en højere produktivitet.

– Vi kan tilbyde hurtig leverance af Bettcher-udstyr, i nogle tilfælde fra dag til dag, siger Lars Olsgaard.