Nemco Machinery A/S

Nemco er med på kødbranchens største messe med nye klimavenlige tiltag

Der vil være væsentlige nyheder på programmet, når IFFA-messen løber af stabelen i Frankfurt den 4.-9. maj 2019. IFFA er den førende internationale messe inden for kødforarbejdningsteknologi, og Nemco er med – lige som resten af kødbranchen.

– Aldrig før har producenterne inden for kødbranchen brugt så stor en del af deres omsætning på at nyudvikle produkter, der skaber værdi for slutbrugerne. Derfor IFFA være en unik mulighed for at opleve produkter, der er udtryk for nytænkning både mht. kvalitet, spiseoplevelser, miljø og holdbarhed, siger Nemcos direktør Lars Olsgaard.

I løbet af de kommende år vil hele kødbranchen opleve en voldsom stigning inden for klimavenlige tiltag.

– Både inden for emballage og maskiner til fødevareindustrien vil Nemco på IFFA-messen kunne vise en række enkle, praktiske og bæredygtige løsninger, som på samme tid er intelligente og særdeles miljøvenlige. De fælles globale klimamålsætninger er også forpligtende for Nemco, siger Lars Olsgaard.

Nemco-direktøren forventer, at forbrugerne i løbet af de kommende år vil blive præsenteret for epokegørende nyheder i kølediskene.

– Både forbrugere fra private husholdninger og større aftagere inden for fx detailhandelen og restaurationsbranchen vil opleve en mangfoldighed af nye lækre produkter. Nogle af disse produkter vil man kunne se for første gang på IFFA-messen, siger Lars Olsgaard, der ser frem til at møde Nemcos kunder på messen.

Som kunde hos Nemco kan man træffe aftale om at mødes på IFFA-messen samt rekvirere adgangsbilletter via tlf. 43 45 60 00 eller mail nemco@nemco.dk. Antallet af adgangsbilletter er dog begrænset, og billetterne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Nemco er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien.