Kan du gætte, hvor meget et DENIOS opsamlingskar kan klare?

DENIOS opsamlingskar testbelastning

Hop ned og se, hvor tæt du er på svaret

Dine væsker ryger lige i handsken på dit opsamlingskar, hvis de sniger sig ud af deres beholdere. Men hvad hvis det er dine beholdere, der snubler gennem risten? Så kan du se frem til tippende opsamlingskar, ødelagte beholdere og svømmende væsker. Derfor er stabilitet drønvigtigt – men hvor meget kan et DENIOS opsamlingskar i plast klare?

 

Så hvordan kan du gardere dig mod væsker med badevinger?

Vi gør alt for at spare dine væsker for en svømmetur. Derfor finder vi hver gang beregningshæftet frem for at kontrollere, om de enkelte komponenter til karret og det samlede produkt kan sætte flueben ved sikkerhedskriterier såsom bæreevne, stabilitet og UV-modstand. Og det tester vi så med praktiske tests. Så er spørgsmålet bare: Hvor meget kan vores opsamlingskar i plast bære?

 

DENIOS opsamlingskar af PEAfsløringens time: Så meget kan et DENIOS opsamlingskar i plast klare

Har du gættet? Godt! Så kan vi afsløre, at dine tromler, IBC’er og dunke kommer til at stå mere sikkert på et DENIOS opsamlingskar af plast end en kat gør på alle fire. For karret kan nemlig klare helt op til 24 ton testbelastning.


Men passer det nu alligevel til dine behov?

Du er i vores tanker, når vi udvikler vores nye opsamlingskar. For det er via dialog med kunder, at vi får idéer til nye funktioner – altså i selskab med loven, selvfølgelig. Så med Europas største udvalg på over 500 modeller har vi også en, der sparer dig plads eller gør det nemt for dig at flytte karret med gaffeltruck. Også i andre materialer end plast. Se bare her.

Skal dine beholdere stå trygt og sikkert?

Så hjælper vi dig gerne med at finde det rette til dine beholdere – og væsker. Det er nemlig kun nogle væsker, som et opsamlingskar i plast passer til. Udspørg vores eksperter på telefon 76 24 40 80 eller på mail info@denios.dk.

Test af vægtykkelse på DENIOS opsamlingskar Udvikling af DENIOS opsamlingskar