Har du fået tappet i påsken?

Ellers kan du komme til det nu

Påskebryg,  kaffe og en lille en at lune sig på i de hundekolde dage: Påsken står altid parat med mange flydende lækkerier – og måske du fik tappet nogle væsker de sidste par dage? Ellers, ja, så får du da mulighed for det lige her.

 

Det er jo surt at spilde de dyre dråber…

Kunne du forestille dig noget værre end at spilde dine drikkeklare væsker? Det skulle da lige være dine farlige og ikke-drikkelige af slagsen. Men hvad nu hvis du altid havde nogen klar til at gribe dine spildte dråber? Med en tappestation får du et opsamlingskar med et stativ til dine beholdere, så de altid ligger i en tappeklar position. Og så fanger karret dine spildte dråber, inden de spæner mod dine medarbejdere og kloakken.

 

Opsamlingskar med tappestativ

Gør det lige så nemt at tappe som at åbne for hanen

Bogstaveligt talt. For tappestationen giver ikke kun din sikkerhed et løft. Den gør også, at du bare skal svinge en hane på din IBC, tromle eller anden beholder – og så kan du bare tappe din væske med en enkelt bevægelse.

 

Materialet er alfa og omega – men hvilket skal du vælge? 

For at skyde sikkerheden til tops skal dit materiale passe til din væske – og her har vi en smart tommelfingerregel til dig. Den finder du lige her.