Busch præsenterer nye vakuumteknologiske løsninger på Ajour 2023

Busch vil i år stå klar på Ajour Erhvervskonference, som dette år bliver afholdt i Odense Congress Center den 23. – 24. november.

Vi ser frem til at møde partnere og kunder i de gode rammer, som Odense Congress Center tilbyder. Hos Busch vil vi bl.a. præsentere én af vores nyeste vakuumsystemløsninger. Du vil yderligere kunne høre om, hvordan Busch, vha. en bred vifte af vakuumteknologier, er i stand til at levere den rigtige løsning til enhver anvendelse i alle industrier – fra en enkeltstående vakuumpumpe til skræddersyede vakuumsystemer.

Foto: Lær mere om vores Duplex MINK vakuumsystem – Busch Vacuum Solutions.

Ajour er mødestedet for maskinmestre og andre med interesse for ledelse og teknologisk innovation, som vil styrke deres professionelle netværk og i det hele taget blive klædt bedre på til fremtidens tekniske og kommercielle udfordringer. Aldrig har ledelse, teknologi og innovation været mere aktuelt end nu, for at imødekomme tidens største globale udfordring: Fremtidens energikilde. Som verdens førende leverandør indenfor vakuumteknologi vægter vi alle disse elementer højt hos Busch. Ved alle applikationer har vi nemlig netop innovation, intelligente samt tekniske løsninger og bæredygtighed i fokus.

Hvis du deltager på årets udgave af Ajour, står vi klar på stand nr. 3327. Her glæder vi os til at møde kendte ansigter samt andre teknisk interesserede, og fortælle om hvordan Busch kan bidrage med en løsning til lige præcis deres problemstilling.

Busch vil på Ajour præsentere det innovative Duplex MINK vakuumsystem med VSD, bestående af 2 MINK MM1144 BV. Udviklingen og implementeringen af denne systemløsning, der frem for alt er kendetegnet ved dets energioptimerede drift, er sket igennem et tæt samarbejdede mellem Busch Vakuumteknik og industrien, for at skabe det absolut bedste produkt. Derudover viser Busch også stolt en HiScroll 18, Scroll pump fra Pfeiffer Vakuum frem, da Busch er den officielle distributør Pfeiffer Vacuum produkter. Så kom glad og hør om hvordan disse løsninger mm. kan være relevante for dig. Vi ses i Odense!

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.