Beckhoff scorer hattrick

Tre nye medarbejdere ansat hos Beckhoff

Pr. 4/1-2021 tog vi imod tre nye medarbejdere – én i salgsteamet og to i supportteamet – grundet øget vækst og efterspørgsel på Beckhoffs services og produkter.

Det er naturligvis for alle en noget anderledes oplevelse end ellers, at starte på nyt job i “hjemmearbejds-danmark”, men med god forberedelse og tydelig ledelse kommer vi i fællesskab igennem indflyvningen til Team Beckhoff.

 

Tommy Østergaard ansat pr. 1/1-2021

Tommy Østergaard, 48 år, er ansat som Salgs Ingeniør hos Beckhoff Automation med base på kontoret i Hobro.
Tommy er udlært elektromekaniker og efterfølgende elektroteknikker fra Ålborg Maskinmesterskole, og bliver med sine mange års erfaring fra branchen indenfor teknik, service og de seneste 4 år med direkte salg, nu en del af det samlede salgsteam i Beckhoff.
Her kommer Tommy hovedsagelig til at varetage kontakten til vores eksisterende kunder i Midt- og Nordjylland.

 

Peter Hedegaard Kristiansen ansat pr. 1/1-2021

Peter Hedegaard Kristiansen, 37 år, er ansat som Support Ingeniør hos Beckhoff Automation med base på kontoret i Kolding.
Peter har med sin kandidatuddannelse indenfor datateknologi og embedded computersystemer fra Syddansk Universitet i Odense, en god baggrund for at varetage opgaverne i vores supportafdeling.
Peter har flere års erfaring som udviklingsingeniør og softwareudvikler, og kommer med disse kompetencer til at supplere det øvrige supportteam rigtig godt.

 

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Peter Bech, 40 år, er ansat som Applikations Ingeniør hos Beckhoff Automation med base på kontoret i Kolding.
Peter er uddannet elektriker og har flere års erfaring som tekniker og senest inden for automation, med fokus på især PLC og Servo-programmering.
Peter bliver med disse kompetencer en del af det samlede supportteam, hvor han kommer til at supplerer med sin tekniske viden.

 

Velkommen til Team Beckhoff alle tre – vi glæder os til samarbejdet med jer.