2 tricks: Sådan får du mere ud af dit opsamlingskar

Reol med opsamlingskar til små dunke

Jep, alle dine farlige væsker skal have et under sig, men hvordan presser du mest værdi ud af dit opsamlingskar?

Du har et hav af dunke med farlige væsker – men betyder det så også, at du skal kaste alt din plads efter opsamlingskar? Og er det muligt at tappe væskerne lige så let som fadbamser? Nej til det første, ja til det sidste. Læs selv med, når vi her giver dig 2 tricks til at få mest muligt ud af dit opsamlingskar.

 

Ét opsamlingskar, men så mange dunke: Sådan får du plads

En dunk, to flasker, tre kander. Listen fortsætter, og pludselig har du fyldt din gitterrist med små dunke, som står tættere på hinanden end Føtex-gængere på en fredag eftermiddag. Og så er dit kars kapacitet ikke engang opbrugt. Men det kan du lave om på ved at bruge en reol med bundkar til dine små dunke, så du kan udnytte opbevaringspladsen i højden uden at investere i flere kar end nødvendigt.

OBS: Lovgivningen kræver en tilstrækkelig opsamlingsvolumen. Så dit opsamlingskar skal kunne rumme min. 10% af den samlede mængde, men altid 100% af den største beholder.

 

Din tapning skal gå så hurtigt, som var de fadbamser på en varm sommerdag

I så fald skal vinklen være, ja, i vinkel. Og det kan du gøre ved at sætte et stativ sammen med et opsamlingskar, så sikkerheden er i orden. For på en tappestation ligger dine tromler og IBC’er i den rette højde til, at du kan skubbe en beholder ind under og tanke den ønskede mængde. Alt, du skal tilføje, er en tappehane. Men har dine beholdere i stedet størrelsen på en tromles lillebror, kan du også bruge en reol med bundkar til samme funktion.

 

Hvordan får din virksomhed mest ud af et opsamlingskar?

Spørg vores eksperter, som gerne hjælper dig med at finde den rette løsning og det rette materiale til dine væsker. Fang dem på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.

Tappestation