Vil du opbevare dine kemikalier tæt på, men har ikke plads?

Kemikalieskab

Så kan du her finde et skab, der kan passe ind i dine uudnyttede kroge og på væggen

Vil du have dine kemikalier stående lige ved siden af din arbejdsstation, så du slipper for at blive afbrudt i dit arbejde af gåture frem og tilbage? Men har du svært ved at finde plads, når du kigger rundt i lokalet? Med et kemikalieskab fra DENIOS kan du ikke kun opbevare dine kemikalier sikkert og efter loven. Du kan også få skabene som fx underskabe til at stå under dit arbejdsbord, højskabe eller vægmonterede skabe, så du helt slipper for at ofre gulvplads.

 

Hvilke kemikalier kan du opbevare i kemikalieskabene fra DENIOS?

Har du vandforurenende, aggressive eller endda let giftige væsker? Så får du en sikker og testet opbevaringsløsning i et kemiskab fra DENIOS. For her kan du opbevare mange forskellige, små beholdere på de galvaniserede eller pulverlakerede hylder, mens selve skabet er lavet af solide stålplader. Og opstår der en lækage, opsamler det integrerede bundkar væsken og forhindrer den i at trænge ud i din virksomhed.

 

Udtrækshylde i kemikalieskabHvilket udstyr vil spare dig for tid, farer og sundhedsrisici i hverdagen?

Hvad er det nu, der gemmer sig bagerst i skabet? Det er et spørgsmål, du hurtigt kan få svar på, hvis du vælger en model med udtrækshylder. Og generelt vil kan du regulere hylderne i skabet på trin af 25 mm, så du kan udnytte pladsen til fulde ud fra højden på dine beholdere. Og så har alle kemikalieskabene en ventilationsåbning i loftet, så du kan udstyre skabet med et ventilationsanlæg til at forhindre en samling af giftige dampe i skabet.

 

Skal vi hjælpe dig med at finde dit skab?

Så kan du fange vores eksperter i sikker opbevaring på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.