Sniger der sig snavs ned til dine medier, uden du ser det?

Tromle

Læg luppen væk: Vi serverer løsningen i artiklen

Er din arbejdsdag proppet med 37 opgaver? Og måske også en enkelt pause ved din bedste makker kaffebryggeren? Så kan du næppe skovle tid sammen til noget så trivielt som at jagte produktionens snavs væk fra dine medier. Heldigvis kender vi lidt af en supermand, som kan beskytte dine medier mod at blive en snavset – og ødelagt – snavseblanding.

 

Hvem er ham superhelten så?StÃ¥ltromle

Vi præsenterer: tromlen. Er dine medier flydende som vand, faste som sand eller en god mellemting? Så kan de nu få en personlig superhelt som beskyttelse mod alt det snivs-snavs, der nemt hvirvler rundt i produktions- og lagerområder. Nu forestiller du dig måske et muskelbundt med kappe, men vores kommer uden et flagrende stykke stof. I stedet har den en låsering, som har et fast tag på låget og spænder ben for det listige snavs. Du kan både få tromle i plast og stål til lige dine medier.

 

Der er flere slanter og højere sikkerhed at hente

Låseringen er ikke kun din egen private vagt mod støv. Med al sin styrke blokerer den også udgangen for dine kære medier, så de ikke lægger udbryderplaner. Vink farvel til spild og glæd dig over sparede knaster. DENIOS tromler har også noget af et gab, så de nemmere kan synke dine medier. Helt uden at der ryger noget ved siden af, som når du fodrer sønnike.

 

SikkerhedstromleSkal din sikkerhed se sol, måne og stjerner?

Så skyd den i vejret med sikkerhedstromler, vores pivstærke, modstandsdygtige beholdere. I sådan en har dine aggressive bøller som syrer, baser og kemikalier ikke en mygs mulighed for at bryde igennem ”væggen”. Sikkerhedstromlerne passer som hånd i handske til Ex-områder, fås i signalfarver der hyler ”PAS PÅ!” og kommer med en sikkerhedsgave af GHS-symboler. Så er dine medarbejdere topinformeret om mediets risici.

 

Skal medier og snavs hverken bryde ud eller ind i dine beholdere?

Så sikr dine medier med en tromle. Ved du ikke hvilken? Så sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med at finde den, der er det perfekte match til dine medier. Du kan fange vores eksperter på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.