Skal udstyret være i orden, skal du vælge DENSORB

DENSORB special absorbenter

Går du også og drømmer om at få udstyret til at være i orden og toptunet?

Så gør da noget ved det! Selvfølgelig, det er nemt for os fra DENIOS at sige, fordi vi har udstyret i orden. Vi har nemlig DENSORB!

Uden at prale alt for meget vil vi gerne bruge de næste par minutter på at fortælle om DENSORB. DENSORB er DENIOS’ eget mærke inden for absorbenter – Og sikke absorberende vores DENSORB-absorbenter er. Det skal vi selvfølgelig sige, nu hvor det er vores eget mærke, men til gengæld tror vi også selv på det. 

DENSORBHvad er DENSORB?

Oliespild, ulykker med syrer og baser, og masser af vandforurenende væsker i vores kloaker, grundvand og søer. Vi kan ikke komme udenom. Det vil være øv og dyrt for dig og din virksomhed. Derfor har vi her hos DENIOS udviklet DENSORB, som er absorbenter og bindemidler.

 

DENSORB olie absorbenter mobiltHvad skal DENSORB bruges til

Absorbenter/bindemidler skal hives på banen, når klodsmajoren eller bare den uheldige medarbejder i din virksomhed spilder væsker, der kan være skadelige for miljøet.

Vores DENSORB er ideelle mod lækager og spild, idet de inddæmmer og opsuger olie på vandoverfladen. Dertil kan du også bruge DENSORB til at forebygge mod uheld med kemikalier.

 

 

DENSORB absorbenter i flere varianter

Vi hos DENIOS nøjes aldrig, slet ikke når det handler om at beskytte miljøet. Derfor fås vores DENSORB absorbenter også i tre varianter – olie, universal og special.

 

– Olie absorbenter

DENSORB olie absorbenter bruges, når du har med oliespild at gøre. Hvis du spilder olie eller andre kulbrinte væsker, hiver du fat i dine DENSORB olie absorbenter, fordi de ikke absorberer vand. På den måde kan du også anvende vores olie absorbenter oven på eller i vand.

Olie absorbenter fra DENSORB

– Universal absorbenter

Hvis du ikke leger med de store hunde i det høje græs, kan du med fordel anvende vores universal absorbenter. De er ideelle til at opsuge kølemidler, opløsningsmidler, emulsioner og andre ikke-aggressive flydende kemikalier.

Universal absorbenter fra DENSORB

–  Special absorbenter

Special absorbenter er vores bindemiddel til de aggressive væsker. DENSORB special er derfor velegnet til opsugning af syrer og baser – herunder svovlsyre, saltsyre og natronlud. Så hvis du leger med de store hunde i det høje græs, altså de farlige kemikalier, er special absorbenter den helt rigtige løsning.

Kemikalie absorbenter fra DENSORB

Vi har udstyret i orden, har du?

Det kræver ikke mange minutter eller en dyr regning at få fingrene i de rette DENSORB absorbenter til din virksomhed. Du kan få udstyret i orden på vores hjemmeside eller ved at ringe til os på 76244080.

DENSORB special til kemikalier1