Sådan undgår du spild, når du flytter dine væsker rundt i virksomheden

Opsamlingskar med hjul til sikker intern transport

Uanset om det er dunke og mindre beholdere eller tromler

Skal dine væsker have en ny pind at sidde på, eller ruller du dem ofte frem og tilbage i virksomheden, når du skal bruge dem? Så er der en herrenem måde at gøre det på, som samtidig forhindrer spild og griber lækager fra dine farlige væsker.

 

Opsamlingskar med hjul og tromlestativKombinér det bedste fra stensikker opbevaring og topnem transport

Hvis du skal flytte dine væsker, er vognen et oplagt valg. Men hvad nu hvis du havde en vogn, som var et opsamlingskar – præcis som til opbevaring. Men så bare lige med to sæt hjul på, så du kan rulle ned ad gangen i bedste action-film-til. Bare uden stunts, for opsamlingskarret fanger spild, lækager og andre dråber på afveje. Det ville da være smart – og det kan du sågar finde her i plast eller stål.

 

Men falder beholderne så ikke af?

Hvis du skal rykke dine væsker et par meter, er risikoen nok lille, hvis du triller med et sæt rolige hænder på skubbebøjlen. Men, din kollega kunne jo dukke op ud af det blå og rulle ind foran – og så kan selv den bedste opsamlingskar-list have svært ved at undvige eller tabe beholderne i svinget. Men det er der også en løsning på. For med et transportsikringssæt kan du spænde tromler fast. Så er du mere safe end sorry.

 

Hvilket materiale passer til dine væsker?

Det har vores side om opsamlingskar et svar på til dig i bunden af siden. Men har du flere spørgsmål eller trænger du til en snak med en af vores flinke eksperter, så sidder de klar på 76 24 40 80.