Så er vores spritnye katalog landet; men det er ikke som før

DENIOS katalog 2021

Sus længere ned i artiklen og find ud af, hvad vi har gjort anderledes

Det er da vores spritnye katalog, der lige er drønet ind på hjemmesiden. Så hvis du længes efter nyt og saftigt læsestof, der drypper af viden, kan du godt indsætte jagten. Vi har været hele virksomheden rundt for at ryste de bedste tips og produkter ud af ærmerne på vores kollegaer. Dem – og meget mere – finder du i vores mere end 600 siders dugfriske katalog. Rul længere ned og find ud af, hvad vi har gjort anderledes i år.

 

DENIOS katalog 2021Hvad kan du lukke op for i kataloget?

I år har vi valgt at gå ned af en endnu grønnere sti og sløjfet den fysiske version for at give vores klode en kæmpe highfive. Men vi har ikke sparet på indholdet til dig – tværtimod. Download det på din tabletto, mobilos eller smid det op på det helt store lærred. Så kan du lukke op for bl.a. Europas største udvalg af opsamlingskar i stål, plast og rustfrit stål. Eller opgradere sikkerheden med gnistfrit værktøjbrandsikre skabe eller miljøcontainere.

 

Men vi lovede dig jo nogle kanongode tips

Og dem ska’ du da ha’. Find adskillige sektioner spækket med guides – så går du ikke galt i byen, når du skal have fingrene i et varmekammer. Og ender med at smide dine hårdtjente knaster i et hul mørkere end en mishandlet bøf. Er du i tvivl om, hvilket skab der nu passer til dine medier? Så følg vores guide og spæn uden om samme pengeslugende hul.

 

Du har set et produkt. Det er topfedt. Men du har et spørgsmål – hvad så?

Så tripper vores eksperter efter at servere lidt ekstra viden for dig. Du kan få det leveret på telefon eller mail – ellers så smæk benene op og sug inspirationen i kataloget til dig.