Pump løs – helt uden at løfte en finger

Pumpe til antaendelige medier med ATEX

Det får dig måske ikke til at løfte olietønder, men du kan i hvert fald tømme dem

Turen i fitness frister dig måske ikke helt. I stedet står bajer og bare-sofa-dage måske et trin eller fire højere på listen. Men kunne det ikke være fedt, hvis du alligevel kunne fortælle kammeraterne, at du pumper? Med en pumpe kan du bare pumpe løs på dine medier uden at anstrenge fjernbetjeningsarmen.

 

Elektrisk pumpe til syrer og baserHvad kan sådan en pumpe?

Når du skal tømme dunken eller fylde noget af mediet over i en anden beholder, kan det lynstærkt blive kampsvedig opgave. Men lyder det der motion en anelse farligt? Så er det ikke det eneste. Når du skal tackle de helt store beholdere, kan løftet både føre til en Quasimodo-ryg og spild af dine farlige væsker. Med en pumpe kan du i stedet pumpe mediet op og flytte det sikkert over i en anden beholder – helt uden at løfte en dråbe.

Men – lige som med vægte er der ikke én pumpe, der kan løfte alle medier pga. forskellige kemiske egenskaber og viskositeter. Så hvilken passer til dine medier?

 

Står der syrer eller baser på dit lager?

Har du nogle syrede eller basiske gutter på dit hold, så er det en elektrisk pumpe af polypropylen, som du skal løfte op i din beholder. Som tromlepumpe kan du få dem i brugsklare sæt og med forskellige dykkedybder, så de sidder lige i øjet på din beholder.

 

Eller måske smøremidler eller rengøringsmidler?

Så er det i stedet en elektrisk pumpe af niro, som du skal lade klare løftarbejdet for dig. Her er valget en smule nemmere, for der er to dykkedybder at vælge imellem.

 

Eller hvad med antændelige medier som benzin, alkohol og opløsningsmidler?Membranpumpe

Så skal du gå med en trykluftpumpe af niro/PTFE. Hos os finder du dem som komplette, brugsklare sæt med alt fra tappepistol, mediebestandig, slange og tromleadapter.

 

Fandt du ikke dit medie?

Så sidder vores eksperter klar til at gribe røret og pege dig mod din nye træningsmakker. Du ved, ham den gode, der snupper alle løftene. Så snup du bare en plads i stolen og fang dem på 76 24 40 80 eller smid en mail til info@denios.dk.