Pump dig fuld af olie med pumper

elektrisk tromlepumpe med tappeventil

Bliv spændt op til lir med olie-pumper fra DENIOS

Skal du have pumpet olie? Diesel? Mineralolie? Motorolie? Gearolie? DENIOS’ elektriske tromlepumper og trykluftpumper klarer olierede situationer i et snuptag. Så er du klar til at pumpe dig fuld med olie med en DENIOS’ pumpe?

 

elektrisk tromlepumpe til rapsolie og planteolie

Mangler du en pumpe?

Står du i situationen og mangler en pumpe? Måske hælder du mest til en håndpumpe, da den er billigere.. Bevares, vi har også håndpumper, men en elektrisk tromlepumpe er både mere effektiv, hurtigere og nemmere at anvende – og så behøver du ikke selv være pumpet som en eller anden bodybuilder for at kunne pumpe en 200 liters tromle tom.

 

Fordele ved en elektrisk tromlepumpe

En elektrisk pumpe til tromler eller IBC palletanke klarer påfyldning og tømning i et snuptag. Så skal du ikke bruge oceaner af tid på at tømme en IBC’er eller tromle, og du har samtidig fuld kontrol over din tømning/påfyldning. Mere sikkert og nemt bliver det næsten ikke.

 

Pumper med en stor dykkedybde

Pumper fra DENIOS fås med en stor dykkedybde. Du finder blandt andet elektriske tromlepumper med en dykkedybde på 1000 mm i vores webshop. På den måde får du tømt så meget muligt fra tromlen, inden du er nødt til eventuelt at vende tromlen bunden i vejret.

elektrisk tromlepumpe

Elektriske tromlepumper til olie

Hos DENIOS har vi elektriske tromlepumper og trykluftpumper til olie, diesel, mineralolie, motorolie, gearolie, planteolie og rapsolie. Har du en hel anden type olie end en, vi lige skriver her, så ring til os. Mon ikke vi også har en pumpe, der passer til lige netop dit formål og din olietype.

 

mobil olie-pumpe

Pump dig forbi vores webshop

Hvis du pumper dig forbi vores webshop, kan du se hele vores udvalg af pumper. Sidder du lige nu og brænder inde med et spørgsmål eller otte, så ring til os på 76244080 eller skriv en mail til info@denios.dk.