Mangler du et effektivt alternativ til opløsningsmidler?

Rengøring af industrielle dele uden opløsningsmidler

… Og som er fri for allergi og andre sundhedsproblemer?

Har du stået og grublet over, om der mon findes et lige så effektivt alternativ til dine opløsningsmidler, til når du skal rengøre dine industrielle dele? Altså uden risici for allergier, hudsygdomme og andre sundhedsfjender, som opløsningsmidlerne kommer med? Så er bio.x lige noget for dig.

 

Rengøringsbord til rengøring uden opløsningsmidler

Men hvad er det dér bio.x?

Når du skal fjerne olie og fedtstoffer, behøver du ingen skrappe opløsningsmidler eller børster, der ødelægger dine dele. I stedet kan du bruge et bio.x rengøringsmiddel sammen med bio.x rengøringsbord. For rengøringsbordet har en blid penselbørste, så ”hårene” nemt kan glide rundt om kanterne på dine dele. Og rengøringsmidlet indeholder naturlige mikroorganismer, som skånsomt nedbryder olien og fedtstofferne. Og så efterlader det en film på dit rengjorte materiale. Så på den måde beskytter du også dine dele mod flyverust.

 

Men hvordan kan du være sikker på, at det beskytter dine medarbejdere?

Ja, bio.x er vurderet af den vurderet af den tyske samling for mikroorganismer og cellekulturer (DSMZ) og forordningen om biologiske agenter (§ 3 BioStoffV) til at have en lav sandsynlighed for at forårsage sygdomme. Så med bio.x får du et rengøringsmiddel i den laveste risikoklasse. På den måde kan du beskytte dine medarbejdere, dyr og miljøet.