Mangler du en destrueringstank til din kones farlige fælder?

Destrueringstank fra DENIOS

Vores tanke kan tåle lidt af hvert – også dieselolie, benzin og brændselsolie

”Skat, ser jeg tyk ud i denne kjole?” og ”Hun havde en god bagdel, havde hun ikke?” Lyder disse spørgsmålsfælder bekendte? Kvinder er genier til at lave sådan nogle fælder, så vil det ikke være rart med en destrueringstank fra DENIOS, der kan indsamle, opbevare og bortskaffe alle de hulens farlige fælder fra konen?

 

MultitankDestrueringstanke og multitanke

Selvfølgelig, destrueringstanke og multitanke fra DENIOS kan indsamle, opbevare og bortskaffe andet end din kones og din partners farlige fælder. Vores tanke er nemlig også geniale til indsamling, opbevaring og bortskaffelse af vandforurenende væsker.

Alle vores tanke har landsdækkende godkendelse som opbevaringsbeholdere til benzin, olie og diesel. Vi hos DENIOS kan endda prale af, at vores tanke giver en særlig beskyttelse gennem en permanent lækageovervågning. Det er E-F-F-E-K-T-I-V-T.

 

Eksplosionssikre tanke

Destrueringstanke fra DENIOS er eksplosionssikre, så du skal ikke være bekymret for, om dine kones farlige fælder kommer tilbage og bider dig i rø…

Vores tanke kommer desuden udstyret med en oliepind og en ventilationskanal, og stålkonstruktionen gør tankene robuste og holdbare.

Tank til olier

Multitank til benzin

Står du tilfældigvis og ejer en virksomhed – eller arbejder for en virksomhed, som har med benzin at gøre? Så kan det være, at du kommer ud for at skulle opbevare, indsamle og/eller bortskaffe benzinen på et tidspunkt. Vores multitanke til benzin er velegnede til netop disse formål. En tank fra DENIOS tåler brandfarlige væsker med et flammepunkt på under 55°C.

Lagertank fra DENIOS

 

Destrueringstank til dieselolie

Måske gider du ikke det der benzin. Måske er du en dieselmand hele vejen, eller måske arbejder du for en dieselmand. I hvert fald kan vores destrueringstanke klare flammehæmmende væsker såsom dieselolie.

Så hvis du beskæftiger dig med dieselolie i hverdagen og mangler et sted at opbevare den, kan vi varmt anbefale vores destrueringstanke.

 

Tank til brændselsolie

Er du helt igennem tosset med brændselsolie, så kan vores tanke opbevare og indsamle din store kærlighed, ja tankene kan endda bortskaffe olien igen, når du er træt af det. Vores tanke kan opbevare brændselsolie med et flammepunkt på over 55°C, så din dagligdag kan godt gå hen og blive rigtig ”hot”.

 

Smut forbi vores webshop – hvis du vil vide mere

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for lidt rådgivning om valget af vores destrueringstanke og multitanke. Men hvis du finder det for besværligt, kan du også bare klikke ind på vores webshop og tjekke udvalget af tanke ud. Vi har helt sikkert en, der kan rumme din kones farlige fælder.