Kan du også godt blive en smule distraheret i dit arbejde?

Så er du en lækagefare rigere – få øjnene op for de værste af slagsen her

Du kender turen. Du spadserer selvsikkert ned ad virksomhedens lagergader med din trofaste palleløfter. MEN så. Dine øjne spotter en lille sag. De farer op, mens den farlige væske styrter ned og flyder ud. Distraheringer eller lækkende maskiner – mere skal der ikke til, før en lækage er plantet. Men nu kan du blive forberedt på det uforberedte.

Artiklen er baseret på råd fra vores ekspert i farlige stoffer, biolog Tobias Authmann.

 

Her er ulykkesårsagen, der sender de andre til tælling  

Risikoen ligger allerede på lur, når du hænger ud med de farlige stoffer. Men der skal mere til at få alarmklokkerne helt op og ringe. Her kommer din gaffel ind i billedet – men bare rolig, det er ikke den, du har liggende hjemme i køkkenskuffen. Risikopilen flyver nemlig til vejrs, når du sparer musklerne og overlader de store beholdere til løftekørertøjerne.

Find resten af årsagerne her.

 

Når I klæder jer på til nødstilfælde: Her er de største stilfejl, I kan begå

Gå aldrig ned på udstyr – og absorbenter. Selvom du bruger toiletpapir til andre farlige sager, rækker de ikke heelt til benzin og kemikalier. Her er absorbenter bedre til at absorbere og holde på de skrækindgydende væsker. Og så tærer du heller ikke af dit forråd af toiletpapir – eller risikerer unødvendig kontakt med væskerne.

Løb aldrig tør for absorbenter med vores smarte tommelfingerregel.

 

Træn jer ud af ulykker

Forestil dig at du er midt i dit livs maraton. Hjulbenene triller derudaf, og publikum får ikke en rumpet i sædet af begejstring. Du kan dufte den nye rekordtid – lige indtil dine trodsige snørebånd fælder dig før målstregen. Havde du nu bare bundet dem, tænker du… Undgå at miste tid ved nødstilfælde: Læg en beredskabsplan og træn alle fejl ud af den, så du står skarpt i tilfælde af et uheld. Få flere gode tips til din plan her.

 

Men hvad gør du ved selve lækagen? Hvilket udstyr skal du trække i?

Få svaret på torsdag, hvor vi vender stærkt tilbage med 10 trin til lækagetæmning. Følg os på LinkedIn og få en det direkte i dit feed. Eller har du andre spørgsmål? Fang os på 76 24 40 80 eller send en mail til info@denios.dk.

Du skal stadig nå at spare 25%! Tank op på absorbenter her.