Hold styr på dine syrer med et skab af kunststof

Miljøskabe af PolyStore

Miljøskabe af PolyStore fra DENIOS er ikke bange for syre

DENIOS har styr på arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse, men har du styr på dine syrer? Ellers kan vores miljøskabe af PolyStore (polyethylen – også kaldet et termoplastisk kunststof) klare opgaven for dig. Du får altid sikker opbevaring af grundvandsforurenende og aggressive væsker i henhold til loven.

Miljøskab af PolyStore med gitterriste, lille

Hvad er et skab af PolyStore?

Et skab af PolyStore fra DENIOS er et miljøskab af materialet polyethylen, som er et termoplastisk kunststof. Vi støber vores miljøskabe ud i et stykke (og ja, det kan kræve nogle store støbeforme). Det vil sige, at der ingen samlinger rundt om i selve skabet. Med andre ord, der er ingen steder i miljøskabet, hvor dine syrer kan sive ud og skabe problemer for dig og miljøet.

 

Opsamlingkar i bunden af skabe af PolyStore

Hvad kan et miljøskab af PolyStore?

Vores miljøskabe af PolyStore kan både fås med fløjdøre eller skydedøre afhængig af, hvad dit hjerte begærer. Eller endnu vigtigere: afhængig af hvad din virksomhed har brug for. Du sparer plads med skydedøre, men vores skabe med fløjdøre fås i flere forskellige størrelser.

Du kan få gitterriste som hylder til dine væsker, og i bunden af vores PolyStore skabe finder du et eller flere bundkar til opsamling af væsker og spild. Derfor kan vi også garantere dig en 100% sikker opbevaring, når du benytter et miljøskab af PolyStore.

Skab af PolyStore med gitterriste

 

Få styr på dine syrer med PolyStore

Hvis du ikke allerede har et PolyStore skab til dine aggressive væsker – heriblandt syrer og baser, så anbefaler vi selvfølgelig på det kraftigste, at du får gjort noget ved det. Det kan blive en bekostelig affære, hvis dine syrer spilder ud over det hele – både ud over dine medarbejdere, din produktion, din økonomi, dit inventar samt ned i grundvandet.

 

Find dit nye miljøskab her

Du kan tjekke udvalget af vores miljøskabe af PolyStore ud lige her i vores webshop. Har du brug for hjælp og rådgivning til placering af skabet, størrelsen på skabet eller noget helt tredje, sidder vores kyndige rådgivere klar ved telefonen på 76244080.

Overskab af PolyStore