Har du hørt om SpillGuard®?

SpillGuard by DENIOS

En hockeypuck der opdager lækager – selv til ATEX zone 0

 

Lækagedetektoren SpillGuard® er den helt store nyhed for 2020 fra DENIOS, og sikke en nyhed at komme med i dette, indtil videre, herrens og vilde år.

 

SpillGuard i opsamlingskar med rist

Hvad er SpillGuard®?

SpillGuard® fra DENIOS er vores nyeste innovation, der er udviklet af vores kyndige ingeniører. Lad dig ikke narre af SpillGuard®s lille størrelse. For selvom SpillGuard® ikke er større end en hockeypuck, kan den detektere lækager med det samme, de sker. Det betyder, at du, din virksomhed, dine medarbejdere og miljøet kan vide sig sikker, så længe SpillGuard® er på pletten i opsamlingskar og spildbakker – Selv i ATEX zone 0.

 

Hvorfor skal du have en (eller flere) SpillGuard(s)®

Har du en ikke-opdaget ødelagt tromle, IBC palletank eller beholder, der står så fint ovenpå et opsamlingskar eller en spildbakke, spilder det ned i karret og spildbakken. Det er ikke sikkert, du opdager den lækage lige med det samme, og det kommer til at koste dig tid og penge…

Med SpillGuard® er du dækket ind, hver gang en lækage sker. Når SpillGuard®s hylster kommer i kontakt med lækagen, starter en alarm, som hyler i minimum 24 timer (medmindre du aktivt slukker for SpillGuard®).

Detektor

Fem gode grunde til at købe en (eller flere) SpillGuard(s)®

  1. SpillGuard® lækagedetektor er den første og eneste af sin slags. En banebrydende hockeypuck der banker lige ind i lækager i alle typer af opsamlingskar, spildbakker og drypbakker!
  2. 1 klik og så er din SpillGuard® klar til brug: tænd, sæt ned i opsamlingskarret og være sikker!
  3. Ingen tilbehør, ingen ledninger, ingen ekstra installationer. Din SpillGuard® er fuldt ud autonom og klar til brug.
  4. Audiovisuel advarsel som fortsætter i minimum 24 timer (medmindre det slukkes manuelt) når den detekterer lækager
  5. Lang batterilevetid på op til fem år (når din SpillGuard® synger på sidste vers, informerer den dig ved at komme med et auditivt signal)

– En lille ekstra, men absolut ikke mindre vigtig årsag til at anskaffe en SpillGuard® er, at den selvfølgelig også kan bruges til ATEX zone 0.

Lækagedetektor

Du sparer penge med SpillGuard®

Håndtér lækager i opløbet ved at opdage dem det hurtigere. Det sparer dig for en hulens masse penge. Derfor sparer du også penge med brugen af vores lækagedetektor SpillGuard®. Du skal ikke ud og købe nye spildbakker (fordi de muligvis kan nøjes med en rengøring), du har ingen dyre forsikringssager på grund af lækager, og du sikrer din virksomheds kapital, dine medarbejdere og miljøet. Find din nye SpillGuard® her.

SpillGuard