Psst, sådan kan du lynhurtigt opvarme dine væsker m.m.

Varmekappe til ibc palletank

Skal du gøre dine væsker, olier og andet klar til dine processer?

Når du skal gøre dine væsker, fødevarer, gasser eller olier klar til dine processer, skal de have den helt rette temperatur. Måske de endda skal smeltes. Men hvordan gør du dem lynhurtigt klar, så du ikke skal stå og trippe ved siden af? Få svaret her.

 

Varmekappe til tromleEr væsker og varer i tromler, IBC’er og gasflasker en fast del af dine processer?

Ville det så ikke være lækkert, hvis du kun skulle lave et par indstillinger, og dine væsker blev forberedt til processerne med den rette temperatur? Det er lige det, som varmebælter og varmekapper kan klare for dig – helt uden magi. For med dem kan du opvarme dine medier til lige den temperatur, som du vælger i indstillingerne – se intervallerne på den enkelte varmekappe.

 

TromlevarmerSkal dine væsker opvarmes hurtigere, end dine pauser føles?

Kender du det, hvor du smutter til pause, blinker og så er pausen ovre? Pokkers – men heldigvis kan du få samme effektivitet til dine tromler. Så slipper du for at vente på, at de bliver opvarmet. For med tromlevarmere kan du opvarme eller smelte dine medier med bundvarme eller varme fra både bund og siderne. Det er muligt med det store reguleringsinterval, som gør din opvarmning kort. Som følelsen af pause.

 

Vil du undgå produktskader og farlige stoffer?

Så fang en af vores eksperter på linjen og vær helt sikker på at få den varmekappe, -bælte eller tromlevarmer, der opvarmer dine væsker, gasser eller noget helt tredje. Du skal bare taste 76 24 40 80 på din telefonos.