Vil du undgå vand i kælderen?

SpillGuard by DENIOS

Sådan slipper du for oversvømmelse i kælderen og ekko i banken

Lavede sidste års skyller hovedspring direkte ned i din underetage? Der er igen tegn på regn, men frygt ej. I år behøver du ikke at bade dine underhylere i vasken pga. en druknet vaskemaskine eller betale bundegårdsbeløb for nyt teknik. Her får du nemlig hemmeligheden til at spotte en pøl, før din virksomhed bliver til en pool.

 

Slip for at holde vagt ved revner og sprækker

Er du træt af at skulle spæne op og ned ad trapperne, hver gang skyerne åbner for hanen? Spar dig selv for den hårde motion og få en hockeypuck til at holde vagt. Selvom lækagedetektoren SpillGuard® fra DENIOS kun er på størrelse med ishockeyens svar på en bold, går ingen væske dens hylster forbi. Den er oprindeligt skruet sammen til at få færten af kemikalier og olie, så vand er – ja – det rene vand for den.

 

Men hvordan virker den lille fætter?

Læg lækagedetektoren dér, hvor vandet med størst sandsynlighed vil se sit snit til at snige ind. Når vandet så rammer detektoren, er du ikke et millisekund i tvivl. Den blinker og hyler mere end din nabos teenagefest. Og så varer det (forhåbentligt) også længere. Den kan i hvert fald holde alarmen kørende i minimum 24 timer.

 

Vinder af tysk innovation award 2020Så skal du redde lageret, loftet eller teknikrummet?

Uanset hvad din virksomheds kælder gemmer på, så kan SpillGuard® give dig den nødvendige tid til at redde det. Og så er han ikke kun forbeholdt kældere. Så hvis du synes, at dine kollegaer skal kunne slippe for motionen næste år, så har du den rette julegave til at fri dem for deres udkigsposter. Det er gaven, der bliver ved med at gi’, for den kan spare din virksomhed for en hulens masse penge til erstatning af druknede sager.

 

Skal SpillGuard® holde vagt i din virksomhed?

Så kan du læse meget mere om Sherlock Holmes udfordrer lige her. Og har du spørgsmål, så tager vores DENIOS eksperter sig gerne af dem på 76 24 40 80 og info@denios.dk.