Vil du have plads til mere uden at bygge til?

Plukkekasser

Sådan gør du 2021 til året, hvor du får plads til mere og orden i sagerne

Ku’ du godt bruge mere plads i længden? Jamen så brug højden. Inden du kigger op, tager dig til hagen og tænker ”hvordan?”, så grubl ikke længere. Vi viser dig, hvordan du bedst muligt kan udnytte din plads og samtidig kan gøre 2021 til det år, hvor du får orden i biksen.

 

StabelkasserStabl dig ud af pladsmangel

Skal du have plads til både bjælker, grus og værktøj? Så kan du få det ved at stable sagerne. Men, men. Inden du ser en kæmpe rodebunke foran dig, så hold en halv. Du kan stoppe alt dit habengut i stabelbeholdere og spare en masse plads i længden. Her er der åbne beholdere til dine lange sager og lukkede til dine løbe-glade materialer som grus og pulver. Og så er de helt og aldeles formsikre, så de er lige så nemme at sætte i hak som de flade brikker i tetris.

 

Få styr på og plads til de små sager

Har du også lidt søm her og lidt søm der? Saml dem og stabl dem med plukkekasser. Med sådan en kan du nemt lige at stikke hånden i kassen og få fingrene i det helt rette søm. Lidt lige som når du står nede i slikbutikken. Det plukke-venlige åbning hul det også nemt for dig Så lige tage et smugkig, så du hurtigt kan spotte den rigtige kasse i bjerget. Ka-ching, penge OG tid direkte ind på kontoen. Og så kan du endda få en reol specielt til at holde dem på plads.Plukkekasser

 

Skal du have styr på, hvordan du får styr på dine sager?

Så stabl en mail på benene eller grib knoglen – så sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig. Fang os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.  Du kan også finde flere smarte opbevaringsløsninger på vores her.

Der er endnu flere tips at hente. Følg os på LinkedIn og få del i vigtig viden om miljøsikkerhed og personlig sikkerhed – direkte i dit feed.