Står du sådan her?

Sådan står du korrekt ved en lækage

Sådan får du ram på en lækage, uden at den får ram på dig

Fik du lige lappet til dunken med olie? Så er det om at få fat i dine absorbenter, så du kan få stoppet lækagen hurtigere end en jaguar i topfart. Men hvis du langer ud efter den og bevæger dig halvt ind over pølen, kan du pludselig lande i en situation mere ustabil end det skæve tårn i Pisa. Stå sikkert i en usikker situation: Vores ekspert viser dig hvordan i videoen nederst i artiklen.

 

DENSORB absorbenter til kemikalier1.      Absorbenterne i hånden:

Før du render mod lækagen, skal du selvfølgelig have udstyret i orden. Så grib en absorbent til at klare sugearbejdet. DENSORB absorbenter optage 16 gange deres egen vægt i væske og er lige til at rive af, så du kun bruger den nødvendige mængde. Så der kan du skovle de helt store sparepenge til dig. Find dem til kemikalierolie eller universal brug.

 

2.      Ned på hug:

Når du skal angribe lækagen, så er det ned på hug. Bare tænk på en løve, der sniger sig mod sit bytte. Her er forskellen bare, at du skal undgå at støtte med knæet og holde din ryg så lige, som var du til session i militæret. Så undgår du at vælte med hatten i klatten.

 

DENSORB universal absorbenter3.      Hænderne i vejret:

… Eller i hvert fald væk fra jorden. Undgå at støtte med lappen, så du ikke pludselig får plantet den i lækagen eller lægger alt din vægt på den. Brug i stedet begge hænder til at få styr på lækagen.

 

Har du spørgsmål?

Hvilken absorbent? Hvilken stilling? Vores eksperter besvarer alle dine spørgsmål. Fang dem på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.