SpillGuard® – en hockeypuck der detekterer lækager

SpillGuard by DENIOS

Ingen ko på isen i 2020 med en SpillGuard® i opsamlingskarret

Godt nytår fra DENIOS Danmark! Og sikke et brag af et godt nytår! Vi har glædet os til, at kalenderen skriver 2020. Et nyt år er nemlig lig med nye produkter i vores webshop, og vores SpillGuard® lækagedetektor er kronjuvelen blandt vores nyheder. Så nu kan 2020 og lækager bare komme an!

 

Hvem kommer først, når lækagen er størst?

SpillGuardHov hov. Sæt lige bremserne i. Der er noget her, som ikke helt spiller. Lækagen skal nemlig ikke være ”størst”, før SpillGuard® detekterer den. Vores SpillGuard® lækagedetektor reagerer med det samme, den kommer i kontakt med lækager, og det sparer dig for både tid og penge. Så hvis det kniber med at have penge på kistebunden her i januar måned (eller bare generelt), er vores SpillGuard® din redningsdetektor.

 

Hvorfor skal du vælge SpillGuard®?

Du skal vælge at investere i vores SpillGuard® lækagedetektor af fem simple, men supervigtige årsager:

1. SpillGuard® lækagedetektor er den første og eneste af sin slags. En banebrydende hockeypuck der banker lige ind i lækager i alle typer af opsamlingskar, spildbakker og drypbakker!

SpillGuard2. 1 klik og så er din SpillGuard® klar: tænd, sæt ned i opsamlingskarret og være sikker!

3. Ingen tilbehør, ingen ledninger, ingen ekstra installationer. Din SpillGuard® er fuldt ud uafhængig og klar til brug.

4. Audiovisuelt advarsel som fortsætter i minimum 24 timer (medmindre det slukkes manuelt) når den detekterer lækager

5. Lang batterilevetid på op til fem år (når din SpillGuard® synger på sidste vers, informerer den dig ved at komme med et auditivt signal)

En lille ekstra, men absolut ikke mindre vigtig årsag til at anskaffe en SpillGuard® er, at den selvfølgelig også kan bruges til ATEX zoner.

 

Prisen for sådan en SpillGuard® – en hockeypuck til produktionen

Prisen er hverken en halv eller hel bondegård. Det er ikke engang en ko. Derfor er der heller ingen ko på isen, når I har en SpillGuard® i ethvert af jeres opsamlingskar i virksomheden. Til gengæld er prisen en plovmand plus en ekstra plov og håndører. Sagt på ikkejysk: 670 kroner eksklusiv moms.

 

Spar penge med SpillGuard®

Du kan spare penge med SpillGuard®, fordi du ikke skal ud og købe nye opsamlingskar, betale kæmpe bøder til gud og hver en mand, fyre en masse medarbejdere og/eller måske lukke biksen. Når din SpillGuard® detekterer lækager, kan du nemlig reagere med det samme. Det betyder, at dit opsamlingskar muligvis ikke skal udskiftes – kun rengøres -, og der kommer ingen lækager på gulvet eller i grundvandet.

Detektor