Smart handske-trick: Undgå at få dine væsker på huden

Handske laekage

Sådan forhindrer du snildt, at dine kemikalier og andre væsker løber fra handsken og ned på dig og dit tøj

Når du trækker i arbejdshandsken, beskytter du måske lappen mod dine kemikalier og andre væsker. Men hvad gør du, når din væske spæner mod kanten af handsken? Og videre derfra?

 

Hold dine (farlige) væsker væk fra dig og dit tøj

Okay. Du har fået handsken i en væske. Og er det et kemikalie, så kan den sætte ætsende spor, hvis det flyver ud over din handskekant. Ja, selv din uskyldige væske kan ødelægge dit ellers maxfede arbejdsoutfit og tvinge pungen ud af lommen på dig.

 

Men lad du bare pungen liggeDENSORB kemikalier

Vi viser dig i videoen, hvordan du kan opsnappe væsken, inden den laver ulykker. Se videoen nederst i artiklen – eller lige her sammen med flere solide tips.

 

Men hvad gør du med lækagen?

Hvis det er en lækage, der har givet dig våde handsker, så har vi også et trick til den. For du kan hurtigt få gjort kål på den ved at bruge absorbenter. Lægger du en DENSORB absorbent på pølen, suger den op til 16 gange sin egen vægt i væske. Og så slipper du for at diske op med hele jeres lager af papir. Sådan hakker du både tid og penge af forbruget.

 

Vil du gerne have flere tips til din sikkerhed?

Så har vi flere i ærmet – ja, så du slipper for at få olie i det. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få del i alle de tips til din sikkerhed, som vi ikke deler her.