Skal vi skræddersy din brandsikre container?

Walk-in brandsikringslager WFP-M 14 med 2-fløjet dør den korte side, 14 m²

Vær’ (brand)sikker med din lagring af olier og kemikalier

Står du og skal udvide dine opbevaringsmuligheder af farlige olier og kemikalier? Så er en brandsikker container et oplagt mulighed, der ikke kræver noget som helst byggerod på noget som helst tidspunkt. Det er da smart, ikk’?

REI90 Brandsikker container RFP base 615.30

Branchens bedste til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed

Nu lyder vi måske selvglade, men hos DENIOS holder vi os ikke tilbage med at bekendtgøre, at vi har branchens bedste produkter til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Det er i hvert fald det, vores kunder fortæller os. I vores produktsortiment finder du blandt andet brandsikre containere til lagring af farlige medier – olier og kemikalier.REI90 Brandsikker container RFP base 315.20

Kan du finde hoved og hale i de mange regler, forskrifter og lovkrav?

Skal du opbevare farlige olier og kemikalier, skal du tage højde for brandfare. Med det samme ’brandfare’ kommer på banen, kommer lige så mange forskrifter, regler og lovkrav frem i lyset. Har du styr på lovkravene til lagring af farlige medier? Hvad med lovkravene om dine medarbejders sikkerhed? Har du styr på bygningsreglementet? Og med beskyttelse af din virksomheds værdier?

Brandsikker container RFP med skydeporte

DENIOS er din makker

Tag du blot en slapper, når DENIOS er din makker. Vi har flere årtiers erfaring på området, og vi er ikke blege for at dele ud af den. Derfor skræddersyer vi også gerne din brandsikre container, så den opfylder alle dine krav og behov.

Brandsikringslager RFP base 615.30-P, med EI2 90-C dør, med fundamentplade

Hvordan lyder 120 minutters brandbeskyttelse?

Hos DENIOS går vi all-in med vores brandsikre containere og tilbyder op til 120 minutters brandbeskyttelse både indvendigt og udvendigt (REI 120). Det lyder da ikke så tosset, vel?

Walk-in brandsikringslager WFP-M 14 med 1-floejet doer paa midten af langsiden, 14 m2

Udstyr til din brandsikre container

Hvad har du brug for i din brandsikre container? Du kan få ventilation, branddetektering, ex-beskyttet design, alarmsystemer, selvlukkende døre, belysning, dobbelt rammekonstruktion, forskellige typer af døre, reolsystemer og opsamlingskar / spildbakker. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen (eller måske budgettet)…

Få en tilpasset, certificeret og suveræn brandsikker container

Sikke en salgstale, hva’? Men er det også en salgstale, når det rent faktisk passer? Hvor om alting er, så skræddersyer vi din brandsikre container, så den er perfekt tilpasset til dine behov, så den er certificeret som et komplet system, og så den har en suveræn størrelse, der passer til det, du skal have opbevaret.

Rådgivning fra branchens elite

Branchens elite og rådgivningseksperter er hos DENIOS – hvis vi selv skal sige det, og vi sidder klar til at rådgive dig. Så kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan din nye brandsikre container skal se ud. Ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail på info@denios.dk.

Walk-in brandsikringslager WFP-M 14 med 2-floejet doer den korte side, 14 m2