Skal din nødbruser kunne holde til kulden?

Frostfri nødbruser

Så skal du kigge efter en bestemt funktion

Forestil dig, at din medarbejder har fået et kemikalie på huden og drøner mod nødbruseren – bare for at finde ud af, at den er frosset til. En hurtig skylning er afgørende for at mindske følgeskader. Derfor er vores frostsikre nødbrusere opvarmet, så vandet er klar til at fosse ud fra første træk i håndtaget.

 

Det oplagte valg til udendørs opstilling

Arbejder du eller dine kollegaer med farlige olier og kemikalier, eller er der en risiko for at blive brændt, skoldet eller lignende på jeres arbejdsplads? Så er den frostfrie nødbruser den oplagte løsning, hvis jeres nødbruser skal stå udenfor. For den frostsikre nødbruser er fritstående, isoleret og opvarmet ved hjælp af et selvregulerende varmekabel. Og faktisk er den frostsikker helt ned til -30 °C.

 

Drønhurtig første hjælp til hele kroppen

I behøver kun et produkt, hvis jeres valg falder på den frostsikre nødbruser. For den består af en kombination af en øjenbruser med to sprøjtehoveder og en kropsbruser. På den måde kan I hurtigst muligt yde førstehjælp til både øjne, ansigt og krop, hvis uheldet skulle være ude.

 

Hvilken nødbruser skal du vælge?

Ville det ikke være herligt, hvis et sæt eksperter gratis kunne udpege, hvilken nødbruser der passer til din virksomheds behov? Jamen det kan DENIOS’ specialister. Du kan fange dem på 76 24 40 80.