Sådan kan du få en op til 50% bedre lagerkapacitet

Brandsikker container RFP SD til opbevaring af brandfarlige væsker

Når du skal opbevare brandfarlige væsker

En brandsikker container er den oplagte løsning, når du skal opbevare brandfarlige væsker. Men de er typisk udstyret med hængslede porte, der både optager din værdifulde plads foran portene og kan smække i. Alt det undgår du dog med skydeporte.

 

Sådan sikrer skydeporte dig op til en bedre lagerkapacitet

Når du opbevarer dine brandfarlige væsker i en container med hængslede porte, vil dørene gå ud i rummet, så snart du åbner dem. Og det er plads, du kunne bruge bedre. Derfor har vi udviklet den brandsikre container RFP SD med skydeporte, så portene fylder lige meget – åbne som lukkede. Og så øger du sikkerheden, da de ikke smækker i ved kraftige vindstød.

 

Nu kan du åbne portene direkte fra din gaffeltruck

Som en nyhed i år har vi lanceret vores brandsikre container RFP SD med elektriske skydeporte. Det betyder, at du kan åbne portene med en fjernbetjening. Og du slipper derfor at stige ud af gaffeltrucken, når du skal hente eller bringe dine væsker.

 

Men er brandsikkerheden så den samme med skydeporte?

Jep. Vi har testet vores brandsikre skydeporte efter EN 16034, og så får du 90 minutters godkendt brandsikring, uanset hvilken af vores brandsikre containere, du vælger. For de er alle testet, valideret og certificeret som et komplet system.

Går der brand i din virksomhed, lukker portene automatisk, når brandalarmen går. Og så holder den brandsikre container ilden ude i min. 90 minutter. På samme måde holder containeren flammerne inde, hvis der skulle opstå en brand i containeren.

På den måde kan du passe på dine medarbejdere, inventar og miljøet på bedste vis.

 

Vil du høre mere om mulighederne i din virksomhed?

Så sidder vores konsulenter klar til at besvare dine spørgsmål om alt fra godkendelser og beskyttelse til at sikre effektiviteten i dit arbejde. Du kan fange dem på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.