Rengøring og sikkerhed i top? Så vælg DENSORB!

DENSORB Special absorbenter fra DENIOS

DENSORB Special til opsamling af kemikalier

 

Absorbenter er ligeså nødvendige for virksomheder, der opbevarer og håndterer farlige medier – herunder olier og kemikalier, som vådservietter er nødvendige for børnefamilier. DENSORB Special dækker dine medarbejdere og din virksomhed i det daglige arbejde med kemikalier.

 

DENSORB Special måtte

Hvad er absorbenter?

Er ordet absorbenter gået din næse forbi? Så læn dig tilbage i sædet og bliv oplyst om bindemidler af fleece og opsamling af farlige medier. Er uheldet nemlig ude, så kan du og dine medarbejdere vide jer sikre med DENSORB absorbenter. Absorbenter er bindemidler af fleece til opsugning og opsamling af olier og kemikalier.

DENSORB fra DENIOS udvikles og produceres i tre varianter afhængig af, hvad der arbejdes med i virksomheden. DENSORB Special er til kemikalier, DENSORB Olie er til olier, og DENSORB Universal er til den mere universelle rengøring i virksomheden.

 

DENSORB Special

DENSORB Special fra DENIOS er absorbenter, du anvender til lækager og kemikaliespild. Derfor finder du også måtter, puder, slanger, ruller, granulater og spild kits i vores sortiment af DENSORB Special.

DENSORB Special slange og måtter

Hvad har du brug for af absorbenter?

Afhængig af omfanget af lækagen og den generelle brug af absorbenter kan det variere, om du har brug for slanger (til inddæmning) eller måtter. Måtter er især geniale i bunden af skuffer og skabe, hvor der opbevares flasker og beholdere med kemikalier.

 

Brug din DENSORB Special absorbenter til…

Som kemikalie-bindemiddel er DENSORB Special perfekt velegnet til sikker opsugning af syrer, baser, svovlsyre, salpetersyre, saltsyre og natronlud.

DENSORB Special

Hvorfor skal du investere i DENSORB Special?

Hvis der sker uheld med kemikalier, og der kommer lækager og spild, så skal der især udendørs udvises særlig forsigtighed. Èn enkelt dråbe kemikalie kan forurene flere hundrede liter vand. Når kemikalier anvendes i laboratorier, der skal også udvises særlig forsigtighed, da der her kan ske uheld i arbejdet sammen med andre kemikalier. Dette kan have store konsekvenser for medarbejdere, inventar, virksomheden og miljøet.

 

Lille huskeregel fra DENIOS

DENSORB Special spild kit

Husk at opbevare absorbenter til kemikalier (og olier) tørt, og så de undgår permanent UV-bestråling. Dette kan eksempelvis gøres med et spild kit.

 

Mere hjælp til DENSORB og DENSORB Special

Vi rådgiver dig gerne om vores DENSORB absorbenter. Bare grib telefonen og ring til os på 76244080, eller du kan skrive en mail til info@denios.dk. I fællesskab kan vi finde ud af, hvilke absorbenter din virksomhed har brug for.